ORLIĆ: Uprkos svima i uprkos svemu, za nas u obzir dolazi samo jedan ishod, POBEDIĆE SRBIJA!

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i predsednik parlamenta, Vladimir Orlićoglasio se nakon današnjeg sastanka vrha SNS-a.

– Svi mi u Srpskoj naprednoj stranci svesni smo činjenice da predsednik Aleksandar Vučić i naša stranka u svojoj isturenoj poziciji na braniku Otadžbine, toj poslednjoj liniji odbrane jedine države koje imamo i našeg naroda kom predano služimo, kao i uvek, stoje – potpuno sami. To nam je jasno odavno, a skupštinska sednica na temu Kosova i Metohije učinila je da bude samo još jasnije.Narod je video sve. I jedini je bio uz nas – rekao je Orlić i dodao:

– Upravo taj narod najbolje zna – kojim putem želimo da nam Srbija ide dalje. Da li možda putem trulih kompromisa, kukavičkog i račundžijskog „koalicionog“ kalkulisanja, po pravilu – nezasluženog deljenja zasluga i ostvarenih rezultata, ali nikada i tereta koji ostaje večito rezervisan samo za jedna leđa. Ili ćemo, ipak, putem slobodne, snažne i nezavisne Srbije, zemlje koja oko svoje budućnosti i prava na život ne trguje i ne pogađa se ni sa kim – putem kojim vode samo hrabrost, iskrenost i poštenje. Baš tu, i baš takvu, odluku donosi isključivo – naš narod. I on će znati da odluči ispravno. Pristojna i odgovorna, ubedljiva većina ljudi u Srbiji, koja je u predsedniku Aleksandru Vučiću prepoznala svog lidera na putu odbrane slobodne Srbije. I koja zna da u borbi koju vodimo, uprkos svima i uprkos svemu, za nas u obzir dolazi samo jedan ishod. Rečima našeg predsednika: pobediće Srbija – zaključio je Orlić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare