OD SRAMOTE REŠILI DA SE SELE! Anđelini roditelji PRODAJU PORODIČNU KUĆU za 390.000 evra, Đuričićeva NEMA GDE DA SDE VRATI?!

Roditelji Anđele Đuričić (24) zgroženi su ćerkinim ponašanjem u „Zadruzi 6“ i zbog sramote se sele iz Herceg Novog. Oni su rešili da prodaju porodičnu kuću u naselju Đenovići, i to za 390.000 evra, saznaju domaći mediji.

Anđela Đuričić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Ponašanje Anđele Đuričić iznenadilo je mnoge, a najviše njene roditelje, koji od sramote ne izlaze na ulicu. Ne mogu da podnesu osudu okoline jer im je ćerka postala ljubavnica Zvezdana Slavnića i javno imala seks s ovim bivšim robijašem. Zbog toga su Đuričići, koji su se do juče ponosili svojom ćerkom, naprasno odlučili da prodaju porodičnu kuću.

Ni u najluđim snovima nismo mogli da poverujemo da će Anđela postati ljubavnica Zvezdana Slavnića. Očigledno je to zaprepastilo i njene roditelje, koji više ne izlaze iz kuće, viđamo ih samo kad izađu na terasu! Sramota ih je kako se njihova ćerka ponaša u „Zadruzi“, nikoga ne puštaju u kuću, ma ni sa kim se ne druže – priča komšija koji je insistirao na anonimnosti i objašnjava šta meštani Đenovića misle o celoj situaciji:

Anđela Đuričić
foto: Printscreen YouTube

– Anđela je baš obrukala svoju porodicu! To nije samo moje mišljenje već svih nas. Džaba im pare, obraz im više nije čist. Oni generalno dobro žive, iznajmljuju nekoliko poslovnih prostora, imaju još dva stana, u Herceg Novom i Beogradu. Gde će otići kada prodaju kuću, stvarno ne znam – izjavio je meštanin.

Iako svi bruje da su se Anđele odrekli njeni roditelji, njen komšija kaže da to nije tačno.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

– Oni to nikada ne bi uradili! To su mi potvrdili i neki naši zajednički prijatelji. Videćemo šta će se desiti kada izađe iz rijalitija… – priča komšija i otkriva da se Anđela prilično promenila otkad je izašla iz „Zadruge 5“:

Meštani tvrde da niko nije mogao ni da sanja da će biti Zvezdanova ljubavnica.

– Video sam je nekoliko puta prošlog leta, nije više to ona naša Anđela… Dobila je krila, popularnost joj je udarila u glavu. Zbog cele ove situacije mislim da se više neće vraćati u Crnu Goru, nastaviće život u Beogradu. Ovo je malo mesto i specifična sredina, svesna je da bi je ljudi osuđivali i mislim da to ne bi mogla da podnese – naveo je komšija.

Anđela: Tražila sam da mi Zvezdan napravi dete

Anđela Đuričić je od ljubavnika Zvezdana Slavnića tražila da joj napravi dete! Razočarala se kad je shvatila da nije zatrudnela.

– Dobila sam, znači da nisam trudna… Ispala sam budala jer sam tražila da mi napraviš dete. Mada, znam da ćemo posle rijalitija biti opet zajedno jer se volimo. Čekaću te dok se ne sabereš – rekla je Anđela Zvezdanu, koji je i sam priznao da je hteo bebu sa njom.

 Zašto misliš da nisam hteo dete?! Želeo sam, ali trenutno je takva situacija zbog Ane… – rekao je zadrugar koji ne zna da li bi se pre pomirio sa Anom ili sa Anđelom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare