NEOČEKIVANA ODLUKA GOLUBOVIĆA! Javno priznao da je rekao zauvek ZBOGOM kriminalu, a evo kako je POJASNIO stvari STAROM DRUŠTVU

Kristijan Golubović je priznao voditeljki Sanji Marinković da je odlučio da promeni život iz korena i da se više nikada ne vrati kriminalu.

– Kako se trudite da „operete“ biografiju svoju? Ovo društvo je mnogo surovo, retko kad daje priznanje kad se promeniš – pitala je Sanja.

– Gledam, učim, razvijam se, učim od dobrih primera. Okružena sam dobrim ljudima i primerima, rastem svakog dana, samim tim što radim na sebi. Čitam, gledam kako to drugi ljudi rade. Ima dobrih primera, kao što si ti. Uvek gledam kako mogu da poboljšam sebe, svoj govor – dodala je Sanja Stanković.

– Gledam da poštujem i ne ponižavam druge ljude. Zamerali su mi psovke. Gledam da napredujem u svom poslu, svakog dana postavljam nove ciljeve – rekao je Bora Santana.

– Moraš da ostaneš svoj – istakao je Filip Đukić.

– Autentičnost je broj jedan – nadovezala se Ivana Šopić.

– Meni neki ne veruje da sam se odlučio da ovako daleko odem na drugu stranu. Mislili su da sam na nekoj ivici. Bili su nepoverljivi. Znate kako. U onome što sam ja radio, vrlo lako se dođe do abnormalnog bogatstva. Kriminal je primamljiv, ali takve posledice ima. Toliko je katastrofa, da vam sve propadne u životu. A ovde u poslu i ako padnete, možete nešto drugo pošteno da radite – rekao je Kristijan Golubović, piše Kurir.

– Da li ja sad tebi mogu da verujem da si pošten čovek? – pitala je voditeljka.

– Ja prvi put ne prilazim ponudama. Jutros sam imao ponudu na tange-frange za neke automobile. Da napravim 17.000 evra na uloženih 5. Rekao sam da ne želim, da ne bi se dovelo u pitanje da sam se opet vratio u kriminal. Jer ko će da zaradi 17.000 evra na tange-frange na tri automobila. Rekli bi da sam sigurno opet zamuljio. Rekao sam starom društvu da su tu za mene uvek u srcu, štagod da treba, i u zlu i u dobru, ali treba da shvate da sam se opredelio za porodicu, želim put bez trnja do zvezda – dodao je Golubović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare