POČETAK PROLEĆNE SEZONE U ZNAKU MIHE: Zvezda i Vojvodina meč posvećuju Siniši, Partizan gostuje u Kruševcu (FOTO)

Utakmicom između fudbalera Kolubare i Radnika iz Surdulice počinje drugi deo sezone u Superligi Srbije.

Sa prvog mesta prolećni deo počinje Crvena zvezda (petostruki uzastopni prvaci Srbije), koja bi novom titulom osigurala plasman u Ligu šampiona.

Najveći rival crveno-belima biće Partizan, koji na drugom mestu ima 10 bodova manje. Drugoplasirani tim će naredne sezone igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

Premijerni meč 20. kola igra se u Lazarevcu od 18.00. Kolubara je jesenju polusezonu završila na devetom mestu, dok je Radnik na poslednjoj 16. poziciji sa samo osam bodova.

U subotu će biti odigrana četiri meča, a program otvaraju osmoplasirani Radnički iz Kragujevca i sedmoplasirani Voždovac (13.00).

Sat vremena kasnije u Nišu domaći Radnički (13. na tabeli) igra protiv lučanske Mladosti, koja se nalazi na 12. poziciji.

Od 16.00 časova na stadionu „Rajko Mitić“ sastaju se Zvezda i petoplasirana Vojvodina. Taj meč posvećen je nedavno preminulom bivšem fudbaleru i treneru Siniši Mihajloviću, koji je tokom karijere nastupao za oba kluba.

Siniša Mihajlović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Za kraj subotnjeg programa u Subotici se sastaju Spartak (11. na tabeli) i ekipa Čukaričkog, koja zauzima četvrto mesto.

Prvo prolećno kolo biće zaključeno u nedelju, kada se igraju tri utakmice.

Desetoplasirani Napredak će u Kruševcu od 14.30 igrati protiv Partizana.

Šestoplasirani Novi Pazar od 16.30 dočekuje TSC iz Bačke Topole, koji je prvi deo završio na trećem mestu. Kolo se završava utakmicom u Novom Sadu između pretposlednje Mladosti GAT i Javora iz Ivanjice (14. mesto).

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare