Od juče u Kosovskoj Mitrovici NE POSTOJI Novi DSS: Članovi napustili Jovanovića zbog ANTIDRŽAVNE politike 

Prvi je ostavku podneo Boris Janićijević

Boris Janićijević podneo je juče neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za Kosovo i Metohiju, a za njim su isto učinile kolege iz gradskog odbora Novog DSS-a iz Kosovske Mitrovice, čime je stranka Miloša Jovanovića u ovom gradu prestala da postoji.

– Podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za KiM i to činim zbog današnjeg cirkusa koji smo gledali u Skupštini Srbije – rekao je juče Janićijević i dodao da su ga u odluci podržale kolege iz gradskog odbora novog DSS-a iz Kosovske Mitrovice i da su zajedno sa njim svi podneli ostavke.

– Novi DSS od danas ne postoji u Kosovskoj Mitrovici – rekao je on juče.

Janićijević je rekao da je “celog sebe dao u odbrani KiM”.

– Zaista ne želim da gledam ovaj cirkus. Zato i podnosim neopozivu ostavku na članstvo u DSS i na mesto predsednika pokrajinskog odbora Novog DSS na KiM i mesto predsednika novog DSS Kosovske Mitrovice – kaže Janićijević.

On i ističe da najiskrenije nije očekivao da će kako kaže “gledati ovakve scene u Skupštini Srbije i to kada se priča o Kosovu i Metohiji”.

– Potpuno sam slomljen – završava Janićijević.

Jasno je da su Janićijević, a potom i ostali članovi gradskog odbora Novog DSS-a, ovu odluku doneli zbog antidržavne i antinarodne politike koju Jovanović vodi.

Podsetimo, u Skupštini Srbije juče je došlo je do incidenta kada su nakon skandiranja poslanici opozicionih stranaka prekinuli obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U incidentu su učestvovali poslanici Dveri, Narodne stranke i Novog DSS-a, koji su skandiranjem ometali Vučića i govorili “Izdaja”, a zatim su krenuli ka predsedniku, da bi se, kako se čini, i fizički obračunali sa njim.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare