2 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U 2023! Proverite da li ste među njima 

Jupiter, planeta sreće, nalazi se trenutno u vatrenom Ovnu i tu će se zadržati do 16. maja 2023. godine.

Kako Jupiter ostaje u jednom znaku zodijaka tačno godinu dana, jasno je da su Ovnovi na njegov dolazak čekali 12 godina.

Ovnovi grabe prilike do 16. maja

Dragi Ovnovi, pred vama su odlične prilike koje možete da iskoristite do 16. maja kada Jupiter zvanično izlazi iz vašeg znaka.

Jupiter u bilo kom horoskopskom znaku je vrsta anđela čuvara, koji doprinosi tome da čovek oseća pozitivnu energiju i entuzijazam, čak i bez nekog specijalnog razloga, jer je jednostavno „sreća na vašoj strani“.

Zbog Jupitera u Ovnu biće aktuelne jarke boje, sportski duh ali i preduzimljivost. Ovnovi će više nego ikada imati utisak da je došlo njihovih „pet minuta“ i da je vreme da se ugrabe poslovne prilike koje mogu da promene njihovu sudbinu.

Pojedini Ovnovi takođe će se zaljubiti kako nisu dugi niz godina, jer ovaj planetarni uticaj donosi priliku za sklapanje braka, ali i proširenje porodice. 

Bikovima životni preokret

Drugi znak, koji će imati sreće u 2023. godini je Bik, jer Jupiter 16. maja ulazi u njihov znak i donosi preokret. 

Bikovima je poslednjih dve i po godine bio veoma težak i stresan period, naočito kada je posao u pitanju. Ovo je znak koji najmanje voli da se menja, tako da će konačno doći do stabilizacije.

Ipak, kako je u Biku već i sam Uran, on je doneo pravi rolerkostner na svim životnim poljima, pa ukoliko ste rođeni u ovom znaku shvatate da se promene dešavaju mnogo brže nego što biste želeli.

Klasična Bikovska parola da „igraju na sigurno“, već neko vreme ne radi, jer su promene ključ za bolju budućnost.

Ukoliko ste rođeni u znaku Bika i pitate se kada ćete se konačno zaljubiti, treba da znate da vam druga polovina 2023. godine donosi velika iznenađenja.

Dakle, Ovnovi i Bikovi će imati najviše srećeu 2023. godini pod uticajem Jupitera, koji je nasjrećnija planeta u astrologiji

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare