DNEVNI HOROSKOP ZA 2. FEBRUAR: Blizance očekuju finansijski problemi, Vage ne odustaju od zacrtanog 

OVAN

Punom parom ćete prionuti na posao, spremni da završite sa svim obavezama koje ste u prethodnim danima stavljali na stranu. Umor i iznurenost u drugom delu dana. Situacija sa osobom koja vam se dopada se ubrzava. Njena inicijativa prema vama jača.

BIK

Danas možete doneti dobre odluke, samo se čuvajte ishitrenosti, koja će naročito biti prisutna sredinom dana. Solidna situacija sa voljenom osobom. Vaša inicijativa pokreće dešavanja i ovo može biti lep i ispunjen zadovoljstvom dan. Ne razmišljajte o prošlosti.

BLIZANCI

Pravi je trenutak za komunikaciju. Doduše, neki ljudi će reći da im visite nad glavom i pritiskate ih, ali to je samo njihovo mišljenje – bitno je da vaše akcije daju rezultat. Emotivno – odlično. Samo su mogući manji problemi oko zajedničkih finansija.

RAK

Sve ono što usmerite u posao, vratiće vam se dvostruko. Zato danas nemojte žaliti truda jer možete napraviti uspešne poteze. Krajem dana ćete biti umorni, ali zadovoljni. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada pokreće se sporo i to vas nervira.

LAV

Tokom prepodneva će se situacije koje su vam bitne odjednom pokrenuti. No, obratite pažnju na obaveze koje imate – nemojte ih ostavljati za kraj radnog vremena jer ćete biti preumorni. Kontakt sa simpatijom može postati jači i kvalitetniji.

DEVICA

Učiniće vam se u jednom trenutku da neko od kolega ili saradnika radi protiv vas ili da vuče poteze koji vam ne idu u korist. Vrlo brzo ćete shvatiti da niste bili u pravu. Spremni ste da pružite više razumevanja i pažnje voljenoj osobi.

VAGA

Istina je da će se neki dogovori malo zablokirati ili da ćete imati problem da sa saradnicima pronađete zajednički jezik, ali na ovo ne smete obraćati pažnju. Ne odustajte od onoga što ste zacrtali. Emotivno – jake mogućnosti za ljubavne susrete.

ŠKORPIJA

Bićete tokom prvog dela dana preokupirani dogovorima, jurićete na sto strana odjednom. No, sve ovo će vam doneti veliko zadovoljstvo i rezultate kojih ćete itekako biti svesni. U emotivnom segmentu – može doći do susreta sa osobom koja vam se dopada.

STRELAC

Samo nemojte žuriti kada su dogovori u pitanju i sve će biti u redu. Pred vama je jedan više nego dobar dana, kada biste trebali da budete aktivni i angažovani. U emotivnom segmentu stoji zadovoljstvo zbog sve jačeg kontakta sa osobom koja vam se dopada.

JARAC

Istina je da ćete biti malo zabrinuti, najverovatnije zbog troškova koje niste očekivali, ali ovaj dan vam ipak donosi dobro raspoloženje i jake kontakte sa saradnicima. U emotivnom segmentu dolazi do prvih ozbiljnih razgovora koji se neće završiti svađom.

VODOLIJA

U komunikaciji sa saradnicima potrebno je da pronađete pravu meru. Ne zahtevajte previše, ali nemojte ni nuditi ono što ne možete da ostvarite. Potrebna je bolja organizacija tokom popodneva. Sa emotivnim partnerom naglašeno je razumevanje.

RIBE

Odličan je momenat da se poslovno aktivirate. Ušli ste u period kada možete ostvariti prave dogovore, ali morate pokretati ljude koji su vam bitni. Vaša inicijativa je neophodna. Dobra komunikacija sa osobom preko posla donosi vam raspoloženje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare