NEVENA BOŽOVIĆ OTVORILA DUŠU O SUKOBU SA SAROM JO! Pevačica otkrila u kakvim su odnosima a evo šta je rekla o učešću na EVROVIZIJI 

Pevačica Nevena Božović progovorila je o odnosu sa koleginicom Sarom Jo kao i o tome da li bi nekada ponovo učestvovala na Evroviziji.

Pevačica je otkrila zašto se medijski povukla i nije toliko prisutna na javnim događajima i dešavanjima, pa se dotakla „MAC“ manifestacije.

– Nisam bila u zemlji, privatno sam bila odsutna, žao mi je što nisam mogla da se prisustvujem, jer sam pre dve godine dobila nagradu na MAC-u. U suštini, to je jedini dodela nagrada tog tipa kod nas, tako da svima šaljem veliku podršku – poručila je pevačica.

Iako je bila veoma aktuelna jedno vreme u medijima, Nevena se nakon rođenja naslednice povukla sa javne scene.

– Što se pesama tiče, one su tu, desi se na par meseci neki singl, ali usledila je privatna pauza što se mene tiče i negde se trudim da biram i profilišem šta hoću da radim. Ali radujem se povratku, biće nastupa od proleća, tome sam trenutno posvećena, radu sa muzičarima i to je nešto što nam nedostaje – kaže Nevena, pa nastavlja:

– Dobila sam dete, ima godinu dana i par meseci, pa nisam mogla da budem prisutna kao ranije. Radila sam koliko sam mogla, sad radim na novim pesmama – priča Božovićeva.

Kako se uskoro bliži domaći izbor za predstavnika na takmičenju „Pesma za Evroziviju“, Nevena je kao jedan od veterana ove manefistacije istakla da se raduje novim iskustvima kada je ova manifestacije u pitanju.

– Uvek bih volela da se vratim, to je veliko iskustvo. Takvo profesionalno iskustvo nemate prilike da radite u našoj zemlji, a i to je na neki način muzička prezentacije naše zemlje, tako da se svake godine radujem „Beoviziji“ i jedva čekam „Evroviziju“. Nisam videla spisak naših učesnika ove godine, čula sam za par izvođača koji će naći tamo, jedva čekam da čujem pesme – priča uzbuđeno mlada pevačica.

O njenom navodnom sukobu sa koleginicom Sarom Jo se pisalo naširoko, međutim, Nevena ističe da između njih nema i nikada nije bilo zle krvi.

– Snimila bih duet sa Sarom, zašto da ne? Mi već imamo trio (smeh), već imamo zajedničku pesmu. Ne volim da komentarišem nešto što vuče naslove koji nisu istinititi, između nas dve je sve u najboljem redu. Najnormalnije komuniciramo i javimo se jedna drugoj kada se vidimo – zaključila je Nevena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare