MUŠKE PROSTITUTKE U SRBIJI ZARAĐUJU ZA NOĆ I DO 6.000 EVRA! Debata uživo: Evo ko su ONI i koje dame koriste njihove USLUGE! 

Nije tajna da se i pripadnice nežnijeg pola odlučuju da angažuju muškarca kome plaćaju za intimne usluge.

Naime, mnogo se priča koliko muškarci plaćaju za usluge prostitutki, a nije tajna i da žene neretko angažuju mlade muškarce koje im ispunjavaju razne fantazije za novac. Ko su „korisnice žigola“ u Srbiji i koliko novca ovi muškarci zarađuju, govorili su Aleksa Marković novinar i striper Dejan Nestorović u „Novom jutru“ kod Jovane Jeremić. Oni su raspravljali o tome da žigolo može da zaradi i do 6.000 evra za noć.

– Korisnice žigola ili muških prositutki su starije dame, obilaze turističke destinacije, Egipat, Turska, kako bi našle emotivnog partnera – rekao je novinar Aleksa Marković i dodao:

– U Egiptu niko ne može da uđe sa strane u hotel, to je turistička zona, da biste dobili to što tražite morate da izađete u grad ili bivate upućeni na animatore u hotelu koji to rade za bakšiš.

Striper Dejan Nestrović kaže da se bavi ovom temom od 2012. godine, navodeći da je to nekada bio fenomen, a danas je to trend.

– Mnoge uspešne žene iznajmljuju poslovnu pratnju. Gde one to nalaze? Svaka očekuje od muškarca nešto posebno, a šta nude muškarci na Balkanu? Standard. Od 45 godina je muškarac debeo, masan… nikakav. Većina žena traži sigurnost i zbog toga ulaze u brak, nisu samostalne. Ove što plaćaju su samostalne. U braku su nezadovoljne. Traže mladog uspešnog muškarca. Naći će ga u teretani, na Instagramu, a naći će ga i u komšiluku. Suprug najčešće finansira njega, a ne zna. Veliki broj muškaraca zadovoljava te žene, u inostranstvu se to naziva žigolo. Nekad su to bili modeli, danas su to fitnes treneri – rekao je Nestorović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare