VI STE MOJ MOTOR, ZBOG VAS UVEK IMAM ENERGIJE! Novak se POKLONIO navijačima! 

Srpski navijači ponovo su napravili žurku nakon pobede Novaka ĐOkovića na ulicama Melburna, a njihova podrška daje snagu najboljem teniseru svih vremena

Mogao bi Australijan open da dobije još jedan zaštitni znak i to sve zbog Novaka Đokovića. Naime, spontano je uvedena praksa slavlja srpskih navijača nakon pobeda našeg tenisera, a isto se dogodilo danas na ulicama Melburna nakon što je Nole počistio Tomija Pola. 

Navijači Srbije okupili su se u teniskom kompleksu u Melburnu kako bi zajendo proslavili trijumf srpskog tenisera nad Amerikancem. Među prisutnima bila je i poznata baka Srbijanka koja je osvojila srca svih nakon mečeva protiv Aleksa De Minora i Andreja Rubljova. 

Ponovo se mogla čuti pesma srpskih navijača širom Melburna, a nakon meča protiv Tomija Pola NOvak Đoković je priznao koliko mu znači konekcija sa fanovima. 

– Podrška mi znači sve, posebno u ovoj fazi moje karijere. Potreban mi je motor, energija i hvala im na tome. Zahvalan sam im što imam dovoljno beznima što imam snage u nogama da igram na jednom od najvećih terena na svetu – rekao je Đoković nakon što je podelio peškire navijačima. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare