„KAKVE TI JE SLIKE SLAO, DR*LJO?“ Editine komšije otkrivaju detalje tuče s Indi: Ispred zgrade stoje delovi RAZBIJENOG TELEFONA!

Snimak brutalne tuče sestara Indi i Edite Aradinovićpodigao je veliku prašinu u javnosti, koja je šokirana scenama fizičkog nasilja koje se u njemu pojavljuju. Dan nakon što se video proširio portalima i društvenim mrežama, naša ekipa posetila je zgradu na Zvezdari u kojoj se incidentdogodio.

Tamo smo porazgovarali sa zgroženim komšijama, koje su nam otkrile šta se dešavalo tokom makljaže, kada su pomahnitale sestre razdvajali javnosti nepoznati momak i majka ove dve pevačice.

– Ovde u iznajmljenom stanu žive Edita i njena majka Florija. Šokirani smo i zgroženi tučom. Sve je snimio komšija koji je izašao na terasu da popuši cigaretu. Međutim, čovek se sad plaši da ga Edita ne pretuče kao svoju sestru zbog toga što se snimak pojavio u javnosti. Ja sam lično čula, jer me je buka u hodniku jako uplašila, kako Edita viče na Indi:„Kakve ti je slike i poruke slao, dr*ljo? Mamu li ti je*em! Sad ih ni ti nećeš videti!“ To je bilo tako glasno i neprijatno, jedna komšinica je htela da zove policiju. Ovde ima male dece u zgradi, ima i puno Rusa.

– Svi su bili istraumirani. Čovek koji ih je razdvajao napolju tu se slučajno zatekao, on je operater koji je nameštao neke kablove. Zato je bio onako zbunjen, nije znao šta ga je snašlo. Da Florija nije čula viku i zapomaganje, možda bi pala i krv. Stvarno ne znam koji im je bio đavo. Eno, i sada stoje delovi telefona koji se razbio kada ga je Edita zafrljačila na beton. Pokazaću vam – završava stresirana komšinica, u šta smo se i sami uverili nekoliko trenutaka kasnije.

U neposrednoj blizini njihove zgrade još jedna komšinica nam je rekla da je ova tuča nije iznenadila i da su se ovakve scene između sestara već dešavale.

– Eh, sine moj, nije ovo prvi put. Dosad su se samo glasnije svađale i gurkale. Šta ćeš? Jadna Florija sa njih dve, nije ni njoj ženi lako. Mnogo se stresira zbog njih dve, a ni sama nije najboljeg zdravlja – istakla je naša sagovornica.

Podsetimo, nakon incidenta oglasile su se i glavne akterke.

– Braćo i sestre! Drugari i drugarice. Dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se dotad opet pobijemo, ali valjano, s obzirom na to da smo ovde kao dve pijanice ispred supermarketa – napisala je Edita, a odmah nakon nje se na Instagramu oglasila i Indi:

– Dragi moji pratioci i mediji, da ne bih svima ponaosob odgovarala što se tiče novonastalog snimka koji kruži portalima i mrežama. Svaka porodica ima lepe i ružne momente. Znajući da smo obe emotivne, energične, temperamentne i, najbitnije od svega, iskrene, rođene u istom znaku, logično je da nekad dođe do porodičnog fajta. I nama je ovo mnogo smešno posle svega. Bilo pa prošlo! Nas dve smo zauvek sestre, bićemo jedna za drugu uvek tu, jer se volimo najviše na svetu. U normalnim smo odnosima, ali ne obećavamo da opet neće doći do nekog fajta, možda čak i lajv. Vole vas Aradinovićke – napisala je Indi na Instagramu, što je naišlo na neodobravanje mnogih korisnika društvenih mreža jer smatraju da je u pitanju promovisanje porodičnog nasilja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare