ŽELE JOŠ JEDNOG SRBINA! Pavlović na meti poljuljanog VELIKANA koji već ima dva srpska reprezentativca

Srpski reprezentativac, Strahinja Pavlović, govorio je o mogućnosti da uskoro pojača Juventus.

Defanzivac Salcburga koji u poslednje vreme pruža odlične partije za klub i reprezentaciju želja je kluba iz Torina, a za ugledni italijanski list „Gazeta delo Sport“ je govorio o mogućnosti da uskoro i postane fudbaler „stare dame“.

„Počastvovan sam“, poručio je Pavlović i otkrio da se Juventus interesovao i u ranijim danima kada je bio član Partizana.

„Juvenusa je bio zainteresovan za mene, ali nisam bio u Torinu. Juventus je veliki klub. Uvek je čast kada vaše ime povezuju sa takvim klubom, ali sada sam fokusiran na Salcburg. Želimo da napravimo dobre rezultate u ligi, kupu i Ligi Evrope. Videćemo šta će biti u budućnosti“.

Govorio je za pomenuti list i o prijateljskom odnosu sa Dušanom Vlahovićem, centarforom Juventusa.

„Vlahović je moj veoma dobar prijatelj. Dosta pričamo, dosta smo i proveli vremena zajedno u nacionalnom timu. Uvek je uživanje igrati sa njim. Želim da se Dušan vrati u dobru formu što pre, Juventusu treba Vlahović“, zaključio je Pavlović.

Dvadesetjednogodišnji defanzivac je u Salcburg stigao na leto 2022. godine za sedam miliona evra, koliko je pripalo Monaku, a sa šampionom Austrije ima ugovor do 2027. godine.

Podsetimo, pored Dušana Vlahovića, za Juventus igra još jedan srpski reprezentativac – Filip Kostić.

Klub iz Torina ne prolazi kroz najlepše dane pošto je nedavno ostao bez 15 bodova u Seriji A zbog finansijskih prevara, a istovremeno se zbog istog razloga nalazi pod istragom UEFA.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare