TUČA SA SESTROM NIJE JOJ PRVA, INDI SE ŠIBALA I SA MINOM KOSTIĆ! Pevačice se dohvatile zbog istog MUŠKARCA! Kolege gledale!

Tuča sa sestrom Editom koja se dogodila danas nije prva za Indi Aradinović. Njih dve i ranije su imale ovakve sukobe, ali slike i snimci nisu dospevali do javnosti. Zato jesu fotke tuče starije Aradinovićke sa koleginicom Minom Kostić.

Incident se dogodio 2008. godine na generalnoj probi za Grand festival pred kolegama i noinarima. Njih dve su se sukobile zbog Mininog bivšeg vanbračnog supruga Tike, sa kojim je Indi tada bila u vezi.

Pevačice su se čupale pred svima i psovale, a razdvojio ih jedan Grandov menadžer, a uskočio je i Đole Đogani kako bi ih smirio. Mina se nakon toga oglasila i rekla da ju je Indi provocirala, a onda i da je na nju skočila, kako je rekla, kao slon.

Aradinovićka je nedavno prokomentarisala koleginicu i tu situaciju:

– Nismo se mi nikada ni družile da bismo se svađale i mirile. Ja sa dotičnom osobom nikada nisam pila kafu, niti je poznajem. To je moja koleginica koju poštujem, volim njene pesme i hitove i rado ih pevam na nastupu. Ima dosta dobrih pesama, recimo „Razvedi se od nje“ – otkrila je Indi u jednj emisiji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare