OVO JE VOJAŽEVA NOVA DEVOJKA! Breskvica zvanično PALA U ZABORAV! Reper smuvao POZNATU JUTJUBERKU, a jedna stvar ih ODALA!

Mihajlo Veruović Vojaž započeo je vezu sa Anastasijom Lukić, saznaje Kurir. Nedavno su reper i tiktokerka rekli da gaje simpatije jedno prema drugom, a sada se pojavio video na društvenoj mreži na kojem se vidi da su njih dvoje u istoj prostoriji i slušaju istu muziku.

Otkako je raskinuo s pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, Vojaž ne prestaje da intrigira javnost svojim ljubavnim životom. Mihajlo je nedavno u jednom intervjuu, na pitanje novinara kako bi želeo da izgleda njegova izabranica, odgovorio da želi da ima devojku koja je duhovita, lepa i normalna.

Kako naš izvor govori, Vojažu se ta želja i ispunila, a devojka koja je po njegovim kriterijumima je upravo mlada tiktokerka Anastasija Lukić.

Anastasija Lukić
foto: Printscreen Instagram

– Njih dvoje poznaju se već neko vreme, od kraja prošle godine. Tad kad je izjavio kakvu bi devojku voleo da nađe, već je bio u fazi muvanja sa Anastasijom, a zajedno su tek odnedavno. Rekao mi je da mu je s njom lepo i da bi voleo da se za njihovu ljubav ne sazna u javnosti jer su tek na početku – naveo je naš sagovornik, blizak reperu.

Anastasija Lukić
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, reper je nakon raskida s Breskvicom neko vreme bio u vezi sa Đinom Džinović, ćerkom Harisa Džinovića. I pored toga što je on negirao da su zajedno, izvori Kurira su rekli da je reper zaista bio u ljubavi s pevačevom naslednicom, a u prilog tim tvrdnjama pojavile su se i paparaco slike koje smo objavili, a na kojima su njih dvoje bili u veoma prisnim odnosima.

– Nemam ni devojku ni kombinaciju. Meni je dosta važnije da budem uspešan i da pravim što veće rekorde. Biram s kim ću biti, meni može da se svidi neka prelepa manekenka, ali to je opet sviđanje, nije zaljubljenost – kazao je Vojaž sredinom decembra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare