VLASNIK MENJAČNICE UBIJEN NOŽEM? Novi detalji zločina u Novom Sadu, na telu otkrivene ubodne rane

NA TELU Jovana J. (47), vlasnika menjačnice, čije je beživotno telo pronađeno u utorak uveče u novosadskom naselju Adice, bilo je više ubodnih rana, nanetim najverovatnije nožem, nezvanično saznaju „Novosti“.

Telo je preneto u Institutu za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti, a istražni organi rade na prikupljanju svih dokaza i utvrđivanju identiteta počinioca. Novosadska policija intenzivno traga za osumnjičenim za ubistvo.

Beživotno telo Jovana J.  iza automobila „fiat 500“, pronađeno je u utorak uveče oko 20.15 sati, u Ulici Nova 34 u Adicama. Ko je i zbog čega usmrtio vlasnika menjačnice, za sada se ne može precizno reći, a ne isključuje se mogućnost da, s obzirom na posao kojim se bavio, reč o dužničkom odnosu između žrtve i ubice.  

Drugi pišu

Poznanici tragično nastradalog Jovana,  navode da je u utorak popodne bio sa prijateljima kada je preko mobilnog telefona dobio poruku od nekoga. Navodno je otišao da se vidi sa tim čovekom. Šta se kasnije dešavalo, ni njima nije poznato.

– Bio je divan čovek, uvek spreman svima da pomogne, a u Novi Sad se doselio pre 30 godina iz Konjica – kaže jedan poznanik tragično nastradalog vlasnika menjačnice. – Vodio je miran život i nije imao nikakve veze sa osobama iz kriminalne sredine, i zato nam nije jasno, ko bi mogao da mu na takav, najstrašniji način naudi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare