ROĐENE SESTRE SA BEŽANIJSKE KOSE IPAK NISU UBIJENE ZBOG NOVCA OD VIKENDICE: Nova saznanja iz istrage ukazuju na DRUGI MOTIV

Policija i dalje traga za ubicom koji je usmrtio rođene sestre Jelisavetu (76) i Gordanu Đ. (78) u stanu na Bežanijskoj kosi, a prema novim detaljima iz istrage sve ukazuje da je u pitanju zločin iz strasti!

Njihova tela nađena su u subotu, a sumnja se da suubijene za vreme Božićnih praznika. Niko ih nije ni čuo ni video od 8. januara.

Jedna sestra je nožem izbodena po vratu dok je druga imala povrede po glavi nanete tupim predmetom, navodi Telegraf.

– Toksikološki nalaz ubijenih sestara je u toku. Na osnovu povreda može se zaključiti da je u pitanju zločin iz strasti. U toku je veštačenje DNK tragova i snimaka sa kamere, a policija razgovara i sa poznanicima ubijenih sestara – kaže izvor iz istrage i dodaje da je telo jedne žene nađeno na krevetu prekriveno jastukom, a druge na podu u lokvi krvi.

Da je u pitanju, nezvanično, zločin iz strasti može se zaključiti na osnovu mnogobrojnih povredakoje su uočene na telima sestara.

Policija ima saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i da je deo novca čuvala u stanu, međutim, premetačine nije bilo, što je neuobičajeno.

Sumnja se da je ubica nakon zločina zaljučao stan i otišao.

Zločin je u subotu otkrio upravnik zgrade koji je razvalio vrata.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare