NAJBOLJI OČEVI PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU! Ako želite porodicu, pažljivo birajte budućeg TATU: Njima su zvezde podarile TAJ TALENAT!

Svi muškarci mogu postati očevi, ali samo neki horoskopski znaci su odlični tate. Ako se nadate da ćete jednog dana imati decu, trebalo bi da se uverite da je osoba sa kojom ste dobar otac. Ispod su najbolji očevi, rangirani od ‘najboljih’ do ‘najgorih’:

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarac je rođen da bude otac – to je njihov pravi poziv. Vole da budu primer i žele da im deca budu vredna, odgovorna i obrazovana. Uvek traže nove načine da obrazuju svoju decu, bilo na kreativan ili tradicionalan način. Koliko god žele da svojoj deci daju sve što žele, ipak moraju da paze da ih previše ne razmaze.

Takođe veruju da njihovoj deci treba dozvoliti da uče sama. Čak i ako im treba deset minuta da shvate da je 2 puta 2 jednako 4, oni žele da njihova deca budu nezavisna i sposobna da misle svojom glavom.

Bik (20. april – 20. maj)

Bik je jedan od najposvećenijih roditelja. Kao ocu, važno im je da se njihova deca osećaju bezbedno. Žele da njihova deca shvate važnost porodice. Uvek pokušavaju da smisle kreativne, nove načine da svi budu zajedno. Veoma su strpljivi prema svojoj deci i retko podižu ton na njih. Deca vole Bikovu odanost i znaju da će im otac uvek biti tu za njih.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Kao ocu, Blizancima je važno da njihova deca ostanu fizički i psihički zdrava. Umesto da se iz prodavnice vrate sa čipsom i smrznutom picom, radije biraju zdraviji način pripreme obroka. Osim toga, podstiču svoju decu da se bave sportom ili bilo kojom drugom vrstom fizičke aktivnosti koja ih održava u formi i zauzetosti. Žele da nauče svoju decu svemu što i sami znaju i veruju da je važno da deca budu kulturno vaspitana.

Rak (21. jun – 22. jul)

Porodično vreme je najvažnija stvar za Raka kao oca. Oni vole da stvaraju porodične tradicije, bilo da se radi o igranju društvenih igara, odlasku u bioskop ili odlasku u zoološki vrt. Žele da im svi u porodici budu bliski. Međutim, ponekad njihova deca mogu pomisliti da su njihovi očevi malo previše uključeni u njihove živote. Ako želite da vaša deca uživaju u porodičnom vremenu, takođe je važno da poštujete njihovu privatnost kada im je potrebna.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Jedna od njihovih najvećih briga je da su njihova deca uključena i zaposlena. Žele da im deca budu društvena i otvorena, pa ih uvek podstiču da se što više uključe u vannastavne programe. Škorpije veruju da je zauzeto dete srećno dete, pa se uvek trude da pomognu svojoj deci da ostvare svoja interesovanja i hobije. Iako žele najbolje za svoju decu, deca ponekad mogu smatrati da previše kontrolišu. Ako jednog dana ne žele da idu na neku aktivnost, u redu je da im date pauzu.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Vaše roditeljsko nasleđe snažno se fokusira na kreativnu slobodu i izražavanje. Šta god da interesuje vaša deca, učinićete sve što možete da im pomognete da istraže i razviju se koliko god mogu. Budući da ste Ribe, jedna od vaših najvećih vrednosti je da budete ljubazni prema drugima. Ugledajući se na svog oca, deca uče kako da budu ljubazna prema drugim ljudima i pokazuju poštovanje prema svima koje sretnu. Iako su namere oca Riba izuzetno visoke i nesebične, oni ponekad zaborave da dodaju strukturu svom roditeljstvu. Nemojte biti previše popustljivi prema svojoj deci. Ponekad je u redu reći ne s vremena na vreme.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Potrebe njihove dece su im sve. Šta god njihovom detetu treba, otac Vaga će to dati bez oklevanja. Jedna od najvažnijih porodičnih vrednosti je da nema tajni. Vage žele da njihova deca mogu da se otvore o bilo čemu. Pošto su toliko zabrinuti za potrebe svoje dece, ponekad im je teško da kažu „ne“ stvarima koje možda nisu neophodne. Dete želi novi iPhone? To će ih kupiti. Pošto su toliko voljni da daju, lako mogu postati ogorčeni i mrzovoljni kada im deca ne uzvraćaju. Ne očekujte toliko od svoje dece dok su deca. Znajte da vas vole, ali ponekad nemojte očekivati da će vam uzvratiti ljubav na način na koji želite.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi su strastveni, samopouzdani i odlični lideri. Njihova strast i odlučnost sigurno će biti koren uspeha njihove dece. Deca će od njih naučiti kako da budu skromna, samostalna i ciljana. S druge strane, Ovnovi ponekad dopuštaju da ih tvrdoglavost nadvlada. Ovo može stvoriti mnogo drame i svađe u domaćinstvu, a ako ne budu pažljivi, može naneti mnogo štete njihovom odnosu sa decom. Zbog toga moraju da nauče da budu strpljiviji i da imaju više razumevanja, a njihova deca će ih još više ceniti i ugledati na njih.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

U kući punoj dece, device se uvek staraju da sve (i svi) bude čisto i uredno. Mnogo pažnje posvećuju kućnim poslovima i veruju da to svoju decu uči odgovornosti. Iako ponekad umeju da preuveličavaju čistoću, oni takođe poštuju i cene mišljenja i osećanja svoje dece. Zato žele da budu sigurni da ih ne preopterećuju. Ako uvek popravljate frizuru koja nije na mestu ili ih pitate gde su svakih deset minuta kada su napolju sa prijateljima, to će postati malo zamorno.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi ponekad mogu biti prilično popustljivi i impulsivni. Kao i svaki ponosni roditelj, vole da se hvale svojom decom. On ih kvari beskrajno, i bez imalo oklevanja. Žele da njihova deca imaju bolji život od njih, a ponekad se mogu zaneti fokusiranjem na sopstvene potrebe umesto na potrebe svoje dece. Imaju mnogo važnih lekcija da nauče decu, i možda je to nešto na šta bi trebalo da se više fokusiraju umesto da detetu kupuju skupe cipele za koje ih moli.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi vole da putuju i da budu avanturisti, pa žele da i njihova deca budu takva. Ponekad će čak ići toliko daleko da ih izvuku iz škole da bi ih vodili na izlete. Biti otac može im biti teško u ovom aspektu – žele da njihova deca vide svet i budu kulturno obrazovana, ali im je takođe teško da odrede prioritete i postaraju se da imaju ono što im je potrebno da budu odgovorni odrasli. Često izgube iz vida svoju roditeljsku ulogu i upadnu u ulogu prijatelja, što je ponekad dobro, ali može dovesti do većih problema u budućnosti.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije se ponekad osećaju kao da moraju da budu najbolji prijatelj svog deteta. Oni su opušteni, smireni i ponekad mogu da budu emocionalno odvojeni, ali kada je u pitanju vaspitanje deteta, nije im uvek lako da budu takvi. Istina je da nema svako ono što je potrebno da bude najbolji roditelj ikada, i to je u redu – svi pravimo greške. Na sreću, deca se brzo oporavljaju. Deca žude i potrebna im je emocionalna podrška, a bez nje mogu postati depresivni i naići na čitav niz drugih prepreka u svom životu. Dakle, ako odluče da imaju decu (ili ih već imaju), očevi u ovom znaku moraju im pružiti mnogo ljubavi i obratiti pažnju na ono što im je potrebno. Detetu nema ništa važnije od roditeljske ljubavi, zato treba da se toga drže i da za svoju porodicu daju sve od sebe, piše Your tango.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare