JAKO ŽALOSNO, MOGLA BI DA UPUTI IZVINJENJE! I Seka prozvala Jovanu Jeremić zbog izjave o Kosovu i Metohiji!

Jovana Jeremić izazvala je gnev kod mnogih javnih ličnosti zbog izjave da su pojedini ljudi s Kosova i Metohije prodali svoju imovinu po basnoslovnoj ceni i došli u Beograd, te sada pozivaju na rat. Ovo je sada šokiralo i Seku Aleksić koja je na svom profilu na Instagramu burno reagovala i predložila Jovani da uputi javno izvinjenje.

Jeremićeva je u programu uživo na televiziji Pink ispričala i šta misli o ljudima koji su sa Kosova došli u Beograd i sve šokirala. Ona je jasno rekla:

– Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Oni koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš – naglasila je ona, pa nastavila:

– To govorim zato što nikoga ne treba žaliti, treba biti objektivan prema celoj situaciji. Ja sam to imala i na fakultetu, kad kažu: „Jao, on je došao sa Kosova, on ovo, on ono…“, svi ga žale, a on Bože sačuvaj, gazi preko svih samo da ostvari svoj cilj –izjavila je Jeremićeva, za koju su potom tražili zabranu da se bavi televizijom.

Ovaj stav najpre se nije dopao Slobi Radanoviću, koji ju je zbog toga žestoko isprozivao, a zatim i pojedinim javnim ličnostima koje su rođene na KiM.

Sada je i Seka napisala na svom Instagram storiju da bi voditeljka trebalo da se izvini, te da je „žalosno“ kakvo mišljenje ima.

– Jako žalosno! Ako ništa drugo, mogla bi da uputi izvinjenje za početak svim ljudima sa Kosova –poručila je Aleksićeva, dajući do znanja da je Jovanin stav bio uvredljiv.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare