NOVAKA ĐOKOVIĆA TREBA PROTERATI IZ AUSTRALIJE, PONOVO: Neverovatne reči poznatog radio voditelja iz Melburna! Mržnja ili… 

Neverovatne vesti dolaze iz Australije. Kada ih pročitamo, zapitamo se da li je realno da takve gadosti uopšte budu izgovorene.

Poznati radio voditelj iz Australije Nil Mičel otišao je predaleko, pošto je zatražio od države Australije da ponovo deportuje Novaka Đokovića. Isto onako, kao i prošle godine.

Nilu Mičelu teško je pao poraz miljenika domaće publike Aleksa De Minora kojeg je Novak Đoković u jučerašnjem meču osmine finala Australijen openabukvalno demolirao, savladavši ga rezultatom – 6:2, 6:1, 6:2.

– Ne pratim mnogo tenis, ali se nadam Đoković neće osvojiti Australijen open. Srbin se nije poneo sportski prema De Minoru posle meča, zbog onoga što se desilo pre godinu dana kada je bio deportovan. Jasno je da je Đoković hteo da ga obriše sa terena. I jeste na kraju, ali je bio ekstremno neprijatan posle pobede. Treba da deportuju Novaka zato što se tako poneo – kazao je Nil Mičel u svom radijskom programu, glasno se smejući na kraju.

Njegovu audio izjavu prenose gotovo svi australijski mediji. Mnogi od njegovih slušalaca javljali su mu se u program nakon što je izvređao Novaka Đokovića. Rekli su mu da svaki dan traži nešto ili nekoga na koga će da se ljuti, da je ovog puta to Novak Đoković i da je izgovorio gomilu gluposti.

Nil Mičel je član Kuće slavnih Melburn pres kluba i jedan od vodećih novinara u zemlji. Radio je kao reporter i izvršni direktor u najpoznatijem australijskom mediju „Age“, a potom je bio urednik lista „Herald“. Radio je i na sve tri komercijalne televizijske mreže u Australiji. Trenutno radi na stanici „3AV“.

Kako navode mediji u Australiji jedan je od najplaćenijih, najuticajnijih i najmoćnijih novinara u toj zemlji. Njegov prvi ugovor sa medijskom kućom „3AV“ koji je potpisao 2011. godine iznosio je nekoliko miliona australijskim dolara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare