CELA SRBIJA JE UŽIVO GLEDALA NJEN EROTSKI SNIMAK! Se*s sa poznatim biznismenom pušten je bez cenzure, ovo je ona danas! (FOTO)

U javnosti je nastala prava pomama kada je javno objavljen porno snimak učesnice rijalitija i to bez cenzure.

Iako je tvrdila da sa biznismenom Dejanom Popovićem nije nikada bila u bliskim odnosima starleta Kristina Spremo je 2017. godine doživela neprijatno iznenađenje u „Parovima“ kada je odmah nakon što je prošla ponoć, pred svima pušten pornić koji je ona navodno snimila sa izvesnim biznismenom.

Kristina se dugo oporavljala od ovog šoka, ali nije demantovala da je ona na snimku već da je video montiran, odnosno da je snimljen bez njenog znanja.

– Nikada nisam ništa demantovala. Ne mogu da pričam nešto bez druge strane priče. Ja ne znam šta je on hteo da postane, da izleči komplekse – rekla je tada Kristina.

Cela javnost je tada pričala o ovom snimku, a snimak je totalno raskrinkao sve njene laži. U poslednje vreme Kristina Spremo nije mnogo aktivna u javnosti, ali jeste na društvenim mrežama. 


Može zaključiti da se potpuno promenila. Posvetila se fitnesu i zdravom životu, te izgleda gotovo neprepoznatljivo. Putuje po svetu i učestvuje u fitnes takmičenjima, a rijaliti prošlost je ostavila daleko iza sebe.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare