DIVA UDARILA NA KAJLI DŽENER ZBOG HALJINE SA ODRUBLJENOM LAVLJOM GLAVOM! Karleuša poludela: Ovo nije MODA, odvratno i UZNEMIRUJUĆE

Poznato je da je pevačica Jelena Karleuša veliki borac za životinje, meso ne jede, bunde obožava da nosi, ali sa veštačkim krznom. Zato joj i zasmeta kada primeti da postoje neistomišljenici, koji em što jedu meso od divljači, takođe nose i kreacije od životinjskog krzna.

Pop divi je ovog puta zasmetala fotografija Kajli Džener nastala na jednoj reviji visoke mode čuvenog francuskog brenda. Mlada nasladnica Kardašijana nosila je veoma skupocenu kreaciju brenda Skapareli. Haljina čudnog kroja, napravljena od crnog materijala, takođe je imala i glavu lava na sebi, što je Karleušu upotpunosti razbesnelo.

Pevačica se zbog toga oglasila na Instagramu, gde je na storiju objavila Kajlinu fotografiju, nastalu na reviji Skapareli, a u opisu je napisala sledeće:

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

– Ovo nije moda. Ovo je promocija i veličanje trofejnog lova. Odvratno i uznemirujuće. Neukusno i pogrešno – istakla je JK vidno izrevltirana.

Inače, pop diva Jelena Karleuša poslednjih nekoliko godina podigla je glas protiv ubijanja divljih životinja, za šta je pokrenula i peticiju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare