LEGENDA REALA IZ MADRIDA ODJAVILA HRVATA: Ne znam da li nam je Luka Modrić i dalje potreban?! On će morati da ode iz kluba!

Real Madrid ne ostvaruje rezultate koji su planirani, a španski mediji iz dana u dan se bave temama vezanim za igrački kadar.

Na tapetu je Luka Modrić, jedan od najboljih fudbalera Reala, za kojeg su vodeći španski mediji konstatovali da se posle Mundijala u Kataru vratio u Real „isceđen kao limun“ i umoran. Čak je i trener Karlo Ančeloti posle poraza od Barselone (0:2) u Superkupu Španije, rekao da je razočaran u neke igrače,

Luka Modrić ima ugovor sa Realom do kraja tekuće sezone, tačnije do juna 2023. godine. Još nije poznato hoće li ga produžiti, mada je reprezentativac Hrvatske izrazio želju da karijeru završi u Madridu. Teško, pišu španski mediji, posebno što iskusni fudbaler ima 37 godina i što se sve glasnije priča o angažovanju talentovanog Engleza Džada Belingema iz Borusije Dortmund.

Deo navijača Reala smatra da je Modrić u padu forme i da ne zaslužuje da dobije još jedan ugovor. Tako smatra i legenda kluba Hoze Marija Gutijerez, poznatiji kao Guti. Španac je inače odigrao više od 500 utakmica za Real i trenutno se bavi trenerskim poslom.

– Sumnjam da će Modrić ostati… Neće imati veću ulogu sledeće sezone i Realu nije potreban. Ne znam hoće li doći Džad Belingem ili neki drugi vezni igrač, ali Modrić će u jednom trenutku morati da ode– rekao je Guti i dodao:

– Produžio bih ugovor sa Karimom Benzemom!

Luk Modrić je ove sezone odigrao 22 utakmice za Real i postigao pet golova uz dve asistencije. U Realu je od 2012. godine, a madridski list „As“ juče je objavio da će se Modriću smanjiti minutaža jer je van forme. Navodno, trener Karlo Ančeloti želi da ga odmori i tempira mu formu za završni i ključni deo sezone.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare