SEVERINA ide na OPERACIJU?! Ili LAŽE I MULJA SUD DA IZBEGNE ZATVOR?! Odložila ročište prvo zbog LAŽNE korone, a sada i OVO!

Pevačica Severina Vučković je odložila suđenje sa sestrom, Marijanom Vučković Popović, zbog toga šta navodno zdravstvenih problema. Severina očigledno izbegava sud jer joj preti zatvorska kazna kao što je Republika prva i pisala.

Ovo nje prvi put da Severina izbegava ročište, te se tako zbog navodne korone, nije pojavila na saslušanju svoje sestre Marijane. Jasno je bilo da pevačica ne sme da se suoči sa sestrom, a ni sa majkom, čijeg se svedočenja očigledno plaši i onoga što bi mogla da iznese sudu, te na sve načine pokušava da pobegne od otkrivanja istine. 

Tuča između Severine i Marijane u godini za nama bila je glavna tema svih medija, a pevačica je sa sestrom završila na sudu. Krajem decembra trebalo je da svedoči majka sukobljenih sestara, Ana, ali saslušanje je preskočila zbog bolesti. Sledeće svedočenje trebalo bi da bude tek u februaru jer Severina ima zdravstvenih problema, odnosno mora na operaciju.

O kakvom tačno zahvatu je reč još nije poznato. Pevačica je rekla da će doći na sud kada joj budu saslušavali majku. Nakon sprovedene istrage tužilaštvo će utvrditi ima li osnova za podizanje optužnice protiv Severine. Severina očigledno beži od suđenja. 

Podsetimo, prošlog leta Zagrebačka policija uhapsila je Vučkovićevu. Hapšenje je usledilo nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Žestoke reči, psovke i uvrede, kako pišu hrvatski mediji, padale su i pre, ali su svi to više-manje skrivali. I s majkom Anom bilo je nesuglasica. Ali tek sad kad je došlo do fizičkog obračuna sa sestrom Marijanom u Splitu, „klupko tajni“ u pevačicinoj porodici polako se odmotava.

– Severina me mlatnula kišobranom. Nije istina da nisu znali gde živim i da se nisam viđala s članovima porodice. Viđala sam se s njima pre epidemije korona virusa, a znalo se da sam poslednje vreme u Nemačkoj – rekla je Marijana Popović za 24sata.hr dok je još oporavljala nakon žestokog obračuna u stanu svoje i Severinine majke, ne želeći da iznosi više detalja.

Povod svemu je, navodno, neprimerena prepirka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to oko jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila bu. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko gurale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Marijanu su, kako prenose hrvatski mediji, lekari u bolnici detaljno pregledali. Njene povrede su lakše, ali su joj na prijemu zaustavili krvarenje kako bi policija odradila svoj deo posla i prema povredama ustanovili detalje sukoba.

Marijanini prijatelji i poznanici kažu kako se upravo fotografije pevačice ne podudaraju s njenom stranom priče. Severina je tvrdila da joj je sestra istrgnula lančić s vrata, dok joj se na fotografiji s posekotinicom na čelu na vratu ističe zlatni lančić.

– Kako joj ga je onda iščupala? – pitaju se prijatelji Severinine starije sestre, a kažu da su i oni upoznati s pričom o temperamentnijim sukobima pevačice s ostalim članovima porodice.

Istu priču iznela je i Marijana za medije.

– Mojoj porodici je teško izaći na kraj s njom jer ne želi da prihvati pomoć psihijatra i da ode na lečenje. Stalno nasrće na porodicu, učiteljice, socijalne radnice… Pa, i na bivše partnere Igora i Milana! I njih je fizički napadala – tvrdila je Severinina sestra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare