POVODOM SUDBINE TROJICE SINOVA ANE VOLŠ POLICIJA UPUTILA UPOZORENJE! Prevaranti vrebaju priliku, čuvajte se!

Dok istražitelji nastavljaju da tragaju za nestalom majkom iz Masačusetsa, Anom Volš, čiji je muž, Brajan Volš, u pritvoru pod optužbom da je doveo policiju tokom istrage u zabludu, policijska uprava Kohaseta izdala je upozorenje o potencijalnim prevarama u vezi sa ovim slučajem

Konkretno, odeljenje upozorava dobronamerne pojedince da budu oprezni u pogledu bilo kakvih fondacija koje tvrde da prikupljaju novac za trojicu Aninih sinova

Navode da su dečaci trenutno pod starateljstvom države u Odeljenju za decu i porodice. 

– Odeljenje je preuzelo starateljstvo nad decom Ane i Brajana Volša. Zbog državnih i saveznih zahteva o privatnosti, trenutno nismo u mogućnosti da damo više detalja o konkretnom slučaju – izvestili su Blic u pisanom odgovoru.

Ne postoji račun za prikupljanje novca

Portparol policijske uprave Kohaset, Džastin Šrejr, rekao je da ne zna ni za kakav račun za prikupljanje novca za decu nestale Beograđanke. Policija je napisala da ljudi treba da se čuvaju prevara. Portparol je ohrabrio ljude da prijave bilo kakvu prevaru, ukoliko do nje dođe, piše patriotledger.com. Inače, Odeljenje za decu i porodice ne objavljuje informacije o deci tako da se malo zna o situaciji u kojoj se oni nalaze.

„Mogu samo da zamislim kroz koji neshvatljiv bol prolaze. Ovo će, nažalost, biti nešto sa čime će živeti do kraja života, uprkos ishodu ove istrage“, rekla je Anina prijateljica Pamela Bardi. 

Druga prijateljica, Nataša Skaj izjavila je da joj je jako teško kad pomisli na decu i dramu kroz koju prolaze. „Oni ne znaju gde im je majka, gde im je otac i biće razdvojeni. Nemaju ni jedno drugo“, kazala je.

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš rekla je za Kurir da je njena ćerka bila udata pre Brajana Volša (48) koji je u nedelju uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu. Milanka je rekla da nema informacija o svojim unucima, ali da nije u stanju da se brine o njima. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare