POZADINA SKANDALA! Lei Kiš propao pokušaj da zaposli ćerku na dve televizije, pa da bi je vratila na GRAND, napala kolege

Prašina koja se podigla zbog Lee Kiš, koja je prijavila svoje kolege, voditelje Grand televizije Zorana Pejića Peju, Žiku Jakšića, Sanju Kužet, Sinišu Medića, Vesnu Milanović, Draganu Katić i druge, da uzimaju mito od pevača da bi ih doveli u emisije nikako se ne spušta!

Štaviše, sad na površinu izbijaju manje poznati detalji, koji su zapravo pozadina ovog skandala.

Lea Kiš
foto: Instagram

Kako Kurir neposredno saznaje, Lea je imala nameru da promeni radno mesto, pa je bila na razgovoru na jednoj nacionalnoj televiziji. Njen uslov, kako kaže naš izvor, bio je da ona tamo, pored svoje zabavne emisije, bude i muzički urednik. Međutim, to nije sve. Lea je postavila još jedan uslov. Njena namera je bila da i svoju ćerku uhlebi u istoj medijskoj kući, ali čelnici televizije taj paket nisu želeli da prihvate.

– Mnogo toga se izdešavalo u prethodnom periodu na Grandu kada je u pitanju Lea Kiš. Ona se već skoro bila dogovorila da pređe na drugu televiziju i da tamo prebaci svoju autorsku emisiju, uz odličnu finansijsku nadoknadu. Pored toga, bila bi i muzički urednik, ali je za sada sve to stopirano. Oni nisu želeli da zaposle njenu ćerku kao voditeljku, jednostavno su odbili, pa je došlo do zamrzavanja i pregovora i saradnje – priča naš sagovornik dobro upućen u ceo transfer.

Prema njegovim rečima, Lea je tada pokušala da vrati ćerku na Grand, gde je i ranije radila, ali pošto su oni to odbili, kao što smo već pisali optužila je kolege da uzimaju mito. Tek posle toga je uspela da ponovo zaposli ćerku u medijsku kuću u kojoj i ona radi.

– Njena ćerka Mia je promenila nekoliko televizija, ali se ni na jednoj nije dugo zadržala. Sara Mia samo želi da bude voditelj i da se slika, pa je glavnim urednicima teško da za nju pronađu adekvatan angažman. E sad, da li će se i kada, realizovati to da Lea pređe na tu nacionalnu televiziju, gde je praktično skoro sve ugovorila, zasad je neizvesno, jer je Lea uspela da izdejstvuje da se njena naslednica vrati na Grand – završava naš izvor.

Kontaktirali smo sa voditeljkom ovim povodom, a ona je bila izričita:

– Verujte mi da su to sve gluposti. Profesionalno radim svoj posao, a kada dođe vreme da pređem na neku drugu televiziju, ako bude reči o tome, svi će biti blagovremeno obavešteni. Plasiraju se nepotrebne dezinformacije i nagađanja koja nemaju veze sa mnom – rekla je voditeljka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare