OBRT U SLUČAJU NESTANKA ANE VOLŠ: Njen muž uoči Nove godine uzeo veliki novac OVO JE DOKAZ DA JE BRAJAN SVE PLANIRAO

Američkoj policiji, kako prenose mediji, javio se svedok koji je bacio novo svetlo na nestanak Beograđanke Ane Volš, navodeći da kuću u mestu Rever uoči Nove godine nije prodala žena za kojom se traga, već njen suprug, uhapšeni Brajan Volš.

Volš je, podsetimo, uhapšen u nedelju zbog sumnje da je ometao policijsku istragu o nestanku Ane Volš. U međuvremenu su u kući u kojoj su živeli pronađeni tragovi krvi i polomljeni nož, dok su na deponiji u blizini kuće njegove majke na drugom kraju Bostona otkriveni okrvavljeni tepih, testera kao i delovi tkanine.

– Ugovor o prodaji kuće u Reveru, koja je bila u vlasništvu Ane Volš evidentiran je u registru okruga Safolk 29. decembra prošle godine. Čovek koji je bio uključen u prodaju, državnoj policiji u Masačusetsu izjavio je da je kuća kupljena na ime Ane Volš u januaru 2020. za 137.000 dolaza. U novembru prošle godine je puštena u prodaju i početna cena joj je bila 199.000 dolaza, ali je brzo prodata i to po gornjoj traženoj ceni od 220.000 dolara – prenose američki mediji.

Kako navode, prodaja je zaključena 17. decembra. – Dokumenta i iskaz dat policiji otkrivaju da je zapravo Anin suprug, Brajan Volš kao suprug prodavca potpisao dokumenta i priložio svoju vozačku dozvolu kao dokument kojim dokazuje da je to on – nova su otkrića u istrazi, prenosi Kurir.

Inače, na vozačkoj dozvoli vidi se i da ona ističe 31. januara ove godine. Podsetimo, suprug nestale Beograđanke tokom prvog pojavljivanja pred sudom odbacio je optužbe za ometanje istrage, a američki mediji prenose i da se čekaju rezultati veštačenja i analiza dokaza pronađenih u kući i na deponiji. Od toga, kako navode, zavisi i da li će protiv njega biti podignuta optužnica i za ubistvo supruge koja je poslednji put viđena u kući u novogodišnjoj noći.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare