„NE VERUJEM U DOKAZE KOJE JE NAŠLA POLICIJA“ Majka nestale Ane ne želi poveruje da je Brajan odgovoran za nestanak njene ćerke: „On je nikada ne bi povredio, tako nešto je nemoguće“

– Ne verujem da je tako nešto moguće.. Mislim da on nikada ne bi povredio moju ćerku, ne verujem ni u šta. Nikakva sam, a i toliko sam u depresiji da zaista ne znam šta da kažem. Samo ne mogu da poverujem da je Brajan za bilo šta kriv – rekla je za „Blic“ Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Ane Volš (39), koja je poslednji put viđena za Novu godinu u Americi.

Njena majka ne želi da prihvati da se Ani nešto desilo, a pogotovo ne da je u to umešan njen muž.

– Jedini mi je cilj da se vrati živa. Sve drugo što čujem ili pročitam uzimam sa rezervom. Očekujem zvanične informacije, a u ovo što mediji pišu ne verujem – dodaje ona.

Istakla je da ne može da poveruje da je Anin muž na bilo koji način povezan sa njenim nestankom, te u dokaze koje je pribavila policija ne veruje.

– Bila sam dugo kod njih, uvek su se slagali. Nikada se nije žalila, uvek je bila nasmejana i raspoložena – kaže ona i naglašava da ne veruje u informacije da je Brajan Volš boravio u mentalnoj ustanovi jer je sociopata. Ona je rekla da i za to čeka zvanične informacije.

– Ne znam za to, ali nikada nisam primetila tako nešto. Nikada nije imao nikakve ispade – priča naša sagovornica.

Napomenula je da Ana Volš jedino nije imala dobar odnos sa svekrvom, ali da to nije uticalo na njihov brak.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare