BRAJAN JE LAGAO, ANA NIJE TREBALO DA IDE NA POSAO?! Javila se prijateljica nestale Srpkinje, sa njom se čula dva dana pre nestanka! 

U utorak popodne istražitelji su završili sa pretresom i procesuiranjem doma Ane i Brajana Volša u Kohasetu


Ana Volš, poreklom iz Srbije, nestala je pre više od nedelju dana.

Policija je lice mesta napustila malo pre 15 sati po lokalnom vremenu nakon što je danima pretresala kuću, u kojoj su u podrumu pronašli krv i oštećen nož.

Istražitelji su obišli i različite deponije širom države, u potrazi za dokazima u vezi sa slučajem. Novinari WBZ I-Team preneli su da su na smetlištu u Pibodiju u ponedeljak uveče pronašli krvave kese, sekiru, testeru i tepih.

Te vesti su šokirale Aninu prijateljicu, Alisu Kirbi.

– Molim se da te stvari koje su pronađene na deponiji nisu njene – rekla je ona. 

Kirbi je dodala da joj je muka dok čita vesti iz sata u sat o njenoj prijateljici.

Tužioci su obelodanili da je Brajan ispričao istražiteljima da je Ana napustila njihovu kuću u Kohasetu 1. januara kako bi uhvatila let za Vašington.

Međutim, ova Anina prijateljica tvrdi da to nije tačno, odnosno da se ona čula sa Anom pre Nove Godine, tačnije 29. decembra,  i da se nešto ne uklapa.

– Rekla mi je da želi da bude kod kuće sa porodicom i decom, ali i to da je završila sve sa poslom. Intuicija mi govori da to što je Brajan izjavio nije tačno – objasnila je Alisa, piše Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare