ŽENA ZVEZDANA SLAVNIĆA PROFITIRALA NAKON JAVNE PRELJUBE: „Pare samo KAPLJU “ Ovo je njen način osvete

Ana je bila najveća podrška svom nevenčanom suprugu Zvezdanu Slavniću, a ni slutila nije da će je kroz samo nekoliko meseci tokom boravka u zatvorenom prostoru, prevariti sa skoro tri decenije mlađom devojkom. Međutim, Slavnićeva žena sve je to podnela stoički i iz cele situacije izašla kao pobednik, a nagrada koja je usledila je uspeh i profit.

Stara izreka kaže: „Osveta je jelo koje se najbolje poslužuje hladno“, a u tom maniru, Ana je smislila način da se osveti Zvezdanu.

Naime, kako tvrdi dobro obavešteni izvor za Kurir, dok Zvezdan kuburi sa bubicama 26 godina mlađe devojke, Ana je situaciju preokrenula u svoju korist i uspela čak i da profitira.

Ana Slavnić
foto: Printscreen Instagram

– Ana je neko ko je ostvaren na svim životnim poljima. Pored uloge majke, ona poseduje frizerski salon, a obim posla joj se u proteklom periodu drastično povećao. Poznato je, da joj je njen salon oduvek donosio unosne prihode, ali nakon partnerove javne preljube, mušterija je sve više i više. Pare joj samo kaplju. Kao neko koje prevaren, narod je stao na njenu stranu, a mnoge žene se saosećaju sada sa njom. Društvene mreže su joj buknule, pratioca je sve više i više. Dobila je i svoje fan stranice, a neretko njeni fanovi dolaze u salon, kako bi se fotografisali sa njom. Istina je da Ana uživa u podršci koju dobija, a kao neko ko je svestan cele situacije, ona smatra da će fokusom na posao zadati udarac mnogim dušebriznicima i dokazati da je pobedila – tvrdi dobro obavešteni izvor za Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare