SKANDALOZNA STARLETA ULAZI U ZADRUGU? Poznata po HAOSU, tuče su joj BILE SVAKODNEVNICA, a to je samo delić njene RIJALITI KARIJERE

Mirjana Praizović iz Laktaša, u Bosni i Hercegovini, domaćoj javnosti postala je poznata 2015. godine kada je postala jedna od učesnica regionalnog „Velikog brata„, a nedavno je otkrila da bi se ponovo vratila u rijaliti vode, što je mnoge navelo da posumnjaju da će uskoro imati prilike ponovo da je gledaju u Zadruzi.

Nakon pomenutog rijalitija, ušla je i u „Parove“, gde se dokazala kao jedna od najkontroverznijih učesnica.

– Ja sam animir-dama. Moj posao je da nateram muškarce da ostave što više para na mom radnom mestu. Ja neću da kupujem brushaltere, kad sam već kupila s*se. Voli muškarce koji imaju dubok džep, a ako nema dubok džep, neka bude dobar ljubavnik. Nikad nisam bila zaljubljena – rekla je ona prilikom ulaska u kuću „Velikog brata“.

Mirjana je u kući Brata privukla pažnju provokativnim kombinacijama, ali i burnim svađama sa pevačicom Zoricom Marković i sestrama Šegetin.

Glasine govore da je razmišljala da li da uđe u kuću, zbog navodnog p*rno snimka na kome oralno zadovoljava jednog muškarca. Mirjana je, navodno, već bila ucenjivana ovim snimkom, pa se jedva odlučila da uopšte uđe u rijaliti. Prilikom ulaska u „Parove“, ponovo ju je proganjao isti strah, da će njen video završiti na internetu. Ipak je prelomila i ušla u šou. Ona je tada već četiri godine bila u vezi sa svojim partnerom. Kako je tada rekla, u vili neće bežati od seksa jer : „S*ks nije prevara“.

Jednom učesniku, slikaru, Mirjana je pozirala naga. Ispričala je i kako je nju i Macu Diskreciju Zmaj od Šipova video kako se tuširaju, pri čemu je izvukao svoj polni ud.

Praizovićeva je tada tvrdila da joj je životni san da postane p*rno-glumica, a često se nalazila u prisnom odnosu sa ukućaninom Ervinom Mujakovićem, koji je bio kasnije učesnik „Zadruge 2“.

Iako je bila veoma dobar rijaliti učesnik, nikada nije ostvarila veći uspeh. Nakon izlaska iz „Parova“, udala se u narodnoj nošnji za čoveka iz Australije. Pre nekoliko godina ostvarila se u ulozi majke.

– Što se tiče rijalitija, istina je da sam dosta gluposti radila, ali ne kajem se ni zbog čega jer mi je to bilo u tom trenutku zanimljivo. Naravno da bih ponovno ušla u neki rijaliti. To mi je skroz interesantno – otkrila je nedavno za domaće medije, aludirajući na „Zadrugu“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare