JUGOVIĆ REAGOVAO NA NAPADE NA SINA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Danilo danas bio tamo gde bih i ja voleo da bude moje dete kad odraste

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović navodi da se iza napada na Danila Vučića, zbog prisustva na proslavi povodom Dana Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, krije napad na predsednika Aleksandra Vučića i na ceo srpski narod.

– Danilo Vučić je danas bio tamo gde bih i ja voleo da bude moje dete kad odraste. Ovo će reći svaki otac koji reč otadžbina tumači kao zemlju otaca naših. Danilo Vučić je meta samo zato što je sin Aleksandra VučićaDanas se Danilo nalazi tamo gde bi na njegovom mestu želela da se nađe većina njegovih vršnjaka. Danilo Vučić je meta zato što će srpska vojska na čijem je čelu njegov otac biti značajno snažnija i bolje plaćena. Napadi na Danila Vučića su zapravo napadi na Aleksandra Vučića i na narod srpski – navodi Jugović.

Danilo Vučić, podsetimo, danas je bio među počasnim zvanicama u Istočnom Sarajevu na obeležavanju Dana Republike Srpske, a mnogi regionalni i pojedini domaći mediji su to iskoristili za sramne prozivke na račun predsednika Aleksandra Vučića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare