ANA (39) JE PRED NESTANAK ZVALA OVE 3 OSOBE, ALI JOJ SE NIKO NIJE JAVIO! Novi detalji MISTERIOZNOG NESTANKA lepe Beograđanke

Milanka Ljubičić, majka nestale Beograđanka Ane Volš (39) rekla je za Kurir da ne zna tačan razlog zbog kog je njen zet Amerikanac Brajan Volš (48) uhapšen.

– Čula sam da je Brajan uhapšen zbog ometanja istrage, ali ne znam nikakve detalje i to sam čula iz medija. Verujte, ništa ne znam i molim vas, razumite me – kaže zabrinuta majka nestale žene, kojoj se svaki trag izgubio u novogodišnjoj noći.

– Ne znam šta ću od sebe! na lekovima sam, u četri zida razmišljam gde je moja ćerka i da li je dobro – kaže Milanka i dodaje da ne može ni da nasluti razlog Aninog nestanka.

– Koliko ja znam, u novogodišnjoj noći ništa nije ukazivalo na ovakav scenario. Ana, Brajan, njihova deca i jedan prijatelji bili su u njihovom domu i uživali. On je otišao posle jedan sat, a Ana me je oko jedan sat iza ponoći pozvala kako bi mi čestitala Novu godinu. Ne mogu sebi da oprostim što se nisam javila! Spavala sam i, onako sanjiva, videla sam poziv i rekla sebi „zvaću je ujutru“. Ana je zatim pozvala svoju sestru, ali se ni ona nije javila, a njena kuma iz Beograda od muzike nije čula telefon – priča vidno zabrinuta žena.

– Kako su mi objasnili, ona je trebalo da zajedno s kolegom ode do aerodroma, ali niko ne zna da li je ušla u taj taksi. Ono što me smiruje je činjenica da mi je zet rekao da je ubeđen da je ona živa i da je dobro, a ja mu verujem! – kaže Milanka i dodaje da su njeni ćerka i zet imali dobar odnos i brak.

Milanka kaže za Kurir i da je ćerku poslednji put videla u decembru.

– Došla je 27. novembra u Beograd i bila je 10 dana. Rešavala je neku papirologiju i nisam primetila ništa sumnjivo u njenom ponašanju – kaže ona:

Ana, koja ima troje male dece i supruga, 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gde je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Inače suprug Beograđanke Ane Volš, koja je nestala u Americi, uhapšen je danas zbog ometanja istrage u vezi sa njenim nestankom, ali ovo nije prvi put da Brajan Volš dolazi u sukob sa zakonom.

Brajan Volš je osuđen i za falsifikovanje potvrdnih dokumenata i prodaju lažnih slika Endija Vorhola na internetu, prenosi RTS pisanje mreže En-Bi-Si Boston.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare