PRVO OGLAŠAVANJE MILANA MILOŠEVIĆA NAKON NAPUŠTANJA PINK TELEVIZIJE! Voditelj otkrio SVE o prekidu UGOVORA: Evo ko je DONEO odluku

Voditelj Milan Milošević oglasio se na Instagramu i napokon progovorio o odlasku sa televizije Pink.

Naime, Milan se oglasio putem Instagram storija i napisao sledeće:

– Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način vama koji me pratite na društvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko 10 miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetine hiljade poruka raznog sadržaja sam dobio od vas, svaki stori koji postavim za nekoliko sati pogleda više od 300.000 ljudi. Sve je to super, drago mi je što se toliko interstujete za mene ali moram neke stvari da vam objasnim – napisao je Milan.

Milan Milošević
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Sa Televizijom Pink i Zadrugom sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo te kompanije i projekta, isključivo mojom odlukom! Razumem da ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način – napisao je voditelj i dodao:

Milan Milošević
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Molim vas da me razumete jer ja nemam nijednu ružnu reč da kažem o bivšim poslodavcima što sam i navodio realno u svakom intervju koji sam dao. Prekinuli smo saradnju i svako nastavlja svojim putem bez ikakve svađe, civilizovano potpuno. Hvala vam i nadam se da poštujete moju reč – zaključio je voditelj.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare