ZVEZDAN SLAVNIĆ POZVAO ŽENU U RIJALITI: Uradiću sve što je potrebno da bismo razgovarali! ŠOK, niko to nije očekivao!

Zvezdan Slavnić, rijaliti učesnik, odgovorio je iskreno u emisiji „Pitanja gledalaca“ na pitanje o svojoj nevenčanoj supruzi Ani Slavnić.

– Moram da kažem da što se mene tiče, želim razgovor sa Anom. Ne mogu da jurim „Drvo“ i da molim da mi se to obezbedi. Ako ona stvarno želi da dođe, ja ću uraditi šta god da je potrebno. Ne znam da li se oseća prijatno da dođe. Ja je poznajem, verujem da su šanse male da dođe – kazao je Zvezdan.

Podsetimo, od kako je uplovio u romansu sa Anđelom Đuričić, Slavnić je naišao na ogromnu osudu naroda zbog čina koji je uradio u rijalitiju. Kako ima i nerazumevanja među gledaocima, tako ima i onih koji su podržali njegovu vezu sa 20 godina mlađom Anđelom.

Zvezdanova supruga Ana se svojevremeno oglasila na Instagramu i otkrila kako više ne želi da se oglašava medijima povodom prevare njenog muža u rijalitiju.

– Više se ne oglašavam novinarima, niti dajem bilo kakve izjave i stavljam tačku. Potreba da se oglasim nije igranje rijalitija, a to kažem onim dušebrižnicima, koji samo žele još više nesreće i suza, pa se setite šta je vas ikad bolelo, ako uopšte imate srce da vas boli. Hvala svim mojim divnim ljudima ovde, jer za vas jesam i biću tu – napisala je Ana putem storija na Instagramu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare