Vlasnik 3 psa, koji su nasmrt izujedali Vladana, u zatvoru je na izdržavanju kazne! Olga ima ugriz i na leđima

Vladanova supruga Olga ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu

Arsa S., vlasnik tri psa koji su juče do smrti ujedali Vladana Radosavljevića, nalazi se u zuatvoru na na izdržavanju kazne. Kako saznaje Telegraf.rs, kuća u kojoj su psi bili smešteni nije njegova, već žene iz Francuske.

O psima se brinula komšinica sa Kosmaja, koja ih je povremeno hranila i obilazila. Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu, a dežurni tužilac je naredio obdukciju.

Vladanova supruga Olga ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Pse je preuzela Zoo-higijena.

Juče su tri vlasnička psa – staford, mešanac staforda i pitbula i treći pas izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada G. O. Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili. 

Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

Muškarac je nakon napada ubrzo iskrvario i preminuo na licu mesta i njegovo telo je odvezeno na obdukciju, a njegova žena je teže povređena, rečeno je ranije danas Tanjugu iz MUP-a.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare