NOVI DETALJI: Napadač posle zločina pobegao vozilom, izazvao nekoliko udesa, pa krenuo pešice da beži dok ga kamion nije pregazio

Četrdesetjednogodišnji muškarac koji je u sredu uveče u pregrađu Zagreba najpre upao u kuću bivše supruge, koju je posle svađe izbo nožem, a onda nasrnuo i na ćerku staru godinu i po dana, posle zločina pobegao je automobilom prema obilaznici i izavao nekoliko udesa, a onda i sam završio pod točkovima jednog automobila.

Naime, napadač je posle ubistva seo u automobil i odvezao se. U velikoj brzni je kako pišu hrvatski mediji izazvao nekoliko udesa, pre nego što je došao do obilaznice oko Zagreba, gde je krenuo pešice da beži po auto-putu kada je završio pod točkovima kamiona i na mestu ostao mrtav.

Njegova izbodena bivša supruga je u teškom stanju, i lekari se bore za njen život, dok je ćerka usmrćenog napadača preminula uprkos naporima lekara da je spasu.

Policija i dalje sprovodi istragu o tome šta se dogodilo u Zagrebu.

Podsetimo, jutarnji list objavio je u četvrtak rano ujutro da je u sredu uveče oko 20.30 časova četrdestijednogodišnji muškarac G.K. došao u kuću bivše supruge gde je izbila svađa. On je kako navodi Jutarnji list u stanju rastrojstva uzeo nož i tom prilikom izbo ženu i devojčicu od godinu i po dana, a onda pobegao i tragično stradao.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare