NAŠ GLUMAC NAPUŠTA BEOGRAD: Raša Bukvić beži na SELO, a evo gde će da gradi kuću i ko će mu biti KOMŠIJE

Radivoj Raša Bukvić još jedan je u nizu umetnika koji je odlučio da napusti Beograd i preseli se na selo.

Poznati glumac kupio je plac i rešen je da sagradi montažnu kuću u Čortanovcima, selu koje pripada opštini Inđija, kako bi svom nasledniku, porodici i sebi obezbedio život u zdravom okruženju.

Raša već nekoliko godina živi kao podstanar u Beogradu, pa je odlučio da se skući van glavnog grada i u vojvođanskom krajoliku s predivnim pogledom na Dunav kupio je plac. Prva želja mu je bila da se preseli u Perlez, ali našao je bolji plac u Čortanovcima, nedaleko od stadiona lokalnog fudbalskog kluba. Imanje se nalazi u komšiluku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, poznatog bračnog para koji tamo ima vikendicu.

Kad je iz rodnog Sombora stigao u Beograd na studije, Raša Bukvić nije ni slutio da će mu naša prestonica biti samo usputna stanica do Pariza i Los Anđelesa, gde je snimio brojne filmove rame uz rame sa svetskim zvezdama. Prelomni trenutak u kojem je odlučio da se vrati u zemlju desio se 2017. godine, kada je dobio ponudu za seriju „Besa“. Glumac se vratio u Beograd i zbog ljubavi s koleginicom Marijom Bergam. Sada je ponovo slobodan, pa je odlučio da mu baza bude van metropole.

– I posle 12 godina rada u Parizu nije bilo pošteno da nekom ovde uzimam prostor i da se vraćam. Sada kada sam se vratio, a jeste da i dalje donekle funkcionišem na relaciji Pariz-Beograd, ipak sam više koncentrisan na domaće tržište. Sada mi je ovde dete, pa ovde treba i da radim i bistvujem. U mom slučaju se pokazalo da je bilo pametno kada sam odlazio, a isto tako i kada sam se vratio – ovako je govorio za medije glumac, koji se do zaključenja broja nije javljao na naše pozive.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare