„SA 90 SAM SMRŠALA NA 55 KG“: Indi se PREPOLOVILA, pa otkrila na koji način je to uspela i šta NIKAKO NE JEDE

Pevačica Indira Indi smršala je čak 35 kilograma, a otkrila je i na koji način joj je to pođlo za rukom.

Pevačica Indira Indi smršala je čak 35 kilograma, a otkrila je i na koji način joj je to pođlo za rukom.

Pevačica Indira Aradinović Indi bila je prepoznatljiva po bujnim oblinama, dok je vremenom dobila višak kilograma. Pevačica je godinama vodila borbu protiv viška kilograma, a onda je šokirala javnost svojomrevolucionarnom transformacijom.

Pored brojnih poznatih ličnosti koje su se podvrgle operaciji smanjenja želuca, ni Indi nije odolela ovom trendu, nakon čega je imala i opasne komplikacije. Naime, Pevačici je tada brzom reakcijom izvađena slezina i ugrađen joj je bajpas, a poznato je i da se nekoliko dana borila za život.

Ovaj metod smanjenja viška kilograma, predstavlja jedan od najjednostavnijih, te se sve više ljudi podvrgava operaciji, uprkos tome štozahvat sa sobom nosi veliki rizik.

Indi je i sama otkrila da je sa 90 kilograma došla na 55, dok je tgakođe podelila i svoj plan ishrane sa pratiocima na Instagramu.

„Pošto me pitate za jaja, kako ih spremam i zašto, uvek pripremim 3 belanca i jedno žumance. Domaća isključivo. Ne solim nikada hranu. Ne volim so. Neki sir, kiselo mleko, avokado ili zeleno nešto na tanjiru. Proteini, za punjenje mišića, koje sam dosta izgubila tokom procesa mršavljenja. Sa 90 kg sam otišla na operaciju i sada imam 55 kg. I jako sam srećna, vitalna i zdrava. E da, i nisam nešto visoka 1.65. Kažu otrov se drži u malim bočicama. Prijatno“, napisala je Indi.

Pevačica danas strogo vodi računa o svom izgledu i načinu israne, te neretko savetuje i druge i motiviše nas da se pokrenemo.

„Hajde da se baziramo na zdravoj ishrani, zdravim navikama, da ne budemo lenji… Razumem ja da živimo kako živimo, da živimo brz život, da smo pod stresom, ali da svoje zdravlje ne skrnavimo nekim nezdravim i visokokaloričnim obrocima zarad kratkog užitka… Ili jedi bar toliko, ali troši se, idi u teretanu, trči po livadi, teretana, plivanje, bajs, šta god“, rekla je ona jednom prilikom.

Mnogi misle da je pevačica preterala, te da je sada previše mršava, međutim, čini se da nikada zadovoljnije nije izgledala. Šta vi mislite?

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare