NINO BRUTALNO ODBRUSIO FANU! POTKAČIO TEODORU, HAOS NA MREŽAMA: Zakopao je sa samo TRI reči bez pardona!

Košarkaš Nino Čelebić oglasio se na Instagramu i podelio fotografiju sa zanimljvim opisom, a opet se nekako provukla priča o njegovoj bivšoj devojci, Teodori Džehverović.

Naime, on je povodom svog rođendana postavio fotografiju i uz to napisao „32, ali još svež“.

Ispod fotografije nizali su se komentari, međutim jedan komentar izazavao je njegovu reakciju.

– Nisi ti za Teodoru uopšte i ostavi je na miru ti si u tom crnom narko svetu te demonske muzike, kvariš njenu svetlost mrakom..Njoj treba neko ko ona pun svetla, života i uspeha, pusti je samo, za njeno dobro…“ dodala je devojka ispod fotografije, na šta je on odgovorio sledeće:

– Važi, puštena je.

Teodora Džehverović i Nino Čelebić raskinuli su posle žestoke svađe, koju su započeli zbog njene karijere. Kako Kurir Stars saznaje od dobroobaveštenog izvora bliskog pevačici, njihov raskid nije marketinški trik, što je nagovestila njena majka Goca u izjavi za medije.

Ipak, prema priči izvora, njihovi zajednički prijatelji se nadaju da ovo ipak nije definitivan kraj i da će se njih dvoje pomiriti, iako sada ne pričaju. Oni su i do sada nekoliko puta burno raskidali, ali su se posle nekoliko dana mirili i nastavljali vezu kao da se ništa nije ni dogodilo, pa veruju da će tako biti i ovog puta.

Džehverovićeva je pre raskida čak želela da napravi i svadbu do kraja godine, ali nije stigla sve da organizuje, pa su planirali da na ludi kamen stanu na proleće sledeće godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare