NOVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA KOD KIKINDE: Otkriven motiv krvoprolića kod Kikinde, izmasakrirao čoveka zbog OVOG, pa presudio sebi

Š. M. (56) iz jednog sela kod Kikinde ubio je T. Z. (62) u njegovoj kući u Kikindi.

Žrtvu je izbo nožem i udarao čekićem. Kad je video šta je uradio, ubica se popeo na tavan žrtvnine kuće i obesio.

Zločin se dogodio danas, u ranim jutarnjim časovima. U vreme našeg dolaska na lice mesta još je trajao uviđaj. Prema nezvaničnim saznanjima, Š.M. je ubio T.Z., a onda sebi oduzeo život jer je sumnjao da je njegova supruga u emotivnoj vezi sa penzionianim kikindskim kondukterom. Na ulaznim vratima ubijenog čoveka jasno je mogla da se vidi krv. Taj prizor zatekla je i komšinica. Ona za Kurir kaže da je jutros, nešto posle osam sati, izašla na otključa kapiju:

– Pažnju su mi odmah privukla komšijina krvava vrata. Probudila sam muža i rekla da se nešto čudno dešava u kući našeg komšije. Pozvali smo i jednu našu komšinicu koja radi u policiji. Ona je i pozvala patrolu. Kad su policajci stigli, imali su šta da vide. U hodniku je ležalo beživotno krvavo telo našeg komšije. Ubrzo su na tavanu kuće T.Z. pronašli obešenog muškarca – ispričala je komšinica i dodala da su sa pokojnim T.Z. svakog jutra kafenisali:

– Sam je živeo u ovoj kući, a pre godinu i dva meseca otišao je u penziju. Naš komšija je bio šećeraš. U prvi mah smo pomislili da mu je pozlilo, ali je ubrzo postalo jasno šta se dogodilo. Sa njim i jutros trebali da popijemo prvu jutarnju kafu, a kasnije i kolače. Sa njim smo se veoma dobro živeli, kao da nam je bio brat rođeni – u neverici je još komšinica.

Kako saznajemo, neke od komšija su oko pola pet ujutru, čuli nekakvu buku:

– Pošto se T.Z. nije odazivao na pozive, pozvana je policija. Na podu je sa povredama na stomaku i na glavi iznad čela, policajci su pronašli beživotno telo vlasnika kuće. U kući su pronađeni krvavi nož i čekić, a na tavanu još jedan leš. Muškarac je visio na drvenoj gredi – saznanja su do kojih je došao Kurir.

Beživotna tela T.Z. i Š.M. biće poslata na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare