DETALJI SUKOBA MALOLETNIKA U BAČKOJ PALANCI: Dogovorili tuču, jedan dečak zadobio teške telesne povrede

Sinoć oko 23 sata, u centru Bačke Palanke, došlo je do, kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, do zakazane tuče šesnaestogodišnjaka, jednog iz Bačke Palanke i drugog iz Futoga.

– Osumnjičeni J. E. (16) iz Bačke Palanke je nešto maltretirao tokom dana oštecenog P. B. (16) iz Futoga. Nakon toga su se dogovorili da se nađu uveče u centru. Prvo su krenuli verbalno, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, gde je osumnjičeni izvadio nož i zadao Futožaninu ubod u predelu grudi. Sve to su posmatrali njihovi prijatelji – kaže izvor Kurira.

Na lice mesta odmah su izašle ekipe policije i hitne pomoći, koji su povređenog prevezli u Dečiju bolnicu u Novom Sadu. Napadač je odmah uhapšen, a policija je izvršila uviđaj na licu mesta.

– Maloletnik je zadobio teške telesne povrede u predelu grudi, opasne po život. Stabilan je i svestan. Nalazi se jedinici Intenzivne nege – kaže dr Andrea Đuretić, portparol Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Delo je okvalifikovano kao krivično delo teške telesne povrede, a s obzirom da se radi o maloletnim osumnjičenom on će sutra u redovnom postupku biti saslušan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare