ŠOK INTERVJU TIJANE AJFON:“Nikad se neću UDATI, još sam MALA ZA DETE“ Otkrila i koga je POLJUBILA U PONOĆ

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, sumirala je utiske iz 2022. godine, progovorila o mogućnosti da u narednoj stane na ludi kamen i otkrila koga je poljubila kad je sat otkucao ponoć 31. decembra.

Koji ti je najlepši, a koji najružniji trenutak iz 2022. godine?

– 2022. cela radna i paradna. Iskreno nije postojao nijedan ružan trenutak koji mogu da izdvojim, više su za to bile zaslužne prošle godine. Ovu mi je obelezila ljubav i posao! Svega je bilo u izobilju!

Koga ćeš poljubiti kad sat otkuca ponoć i šta ćeš poželeti?

– Poljubiću moju najveću ljubav.

Šta bi volela da se nadje ispod tvoje novogodišnje jelke?

– Kad bi mogao ključ od stana da donese Deda Mraz bilo bi super, eto to mi je želja za sledeću godinu, da se stambeno obezbedim.

Pokrenula si svoju modnu liniju, da li ima nešto u čemu se nisi ostvarila, a volela bi u 2023. godini?

– Pokrenula sam pre dve godine i to je nešto u čemu sam se bas pronašla i što mi savršeno ide. Sve što sam napravila, zamislila, prodala sam i krenulo je. Neka samo tako nastavi i dalje u 2023. i makar duplo više.

Koji trenutak iz 2022. godine bi obrisala?

– Sve što je trebalo da bude obrisano-obrisano je. Mislim na ljude, a što se tiče situacija i trenutaka sve je škola i nema šta da se briše, samo zli i loši ljudi, prenosi Kurir.

Da li bi u narednoj godini stala na ludi kamen i mozda se ostvarila u ulozi majke, pošto se na samom početku ove godine kroz medije proširilo da si u drugom stanju?

– Nikad se neću udati, zauvek ću biti devojka svom dečku. Papir nije ljubav, papir je samo za one nesposobne koje žele da se osiguraju, a ja sam samostalna, meni treba ljubav, ne papir. Što se tiče deteta, ja nisam mogla psa da čuvam, a ne dete. Još sam mala za to, kad porastem onda ću. Ja jurim karijeru, a za dete ima vremena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare