LUDILO, LUDILO, LUDILO – U REŽIJI SRBINA! Strašni Nikola Jokić tripl-dablom UNIŠTIO NAJBOLJI TIM U NBA! (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su najbolju NBA ekipu, Boston Seltikse, rezultatom 123:111 na domaćem terenu.

Boston je nakon 11. poraza u sezoni i dalje tim sa najboljim učinkom, pošto pored tog broja izgubljenih utakmica ima i 26 pobeda.

Sa druge strane, Denver, koga je do trijumfa predvodio fenomenalni Nikola Jokić, prvi je na tabeli Zapadne konferencije sa 24 pobeda i 12 poraza.

Jokić je apsolutno dominirao protiv ekipe sa istoka koja je u Denveru započela niz od četiri vezane utakmice na gostujućem terenu. Nije mu smetao ni neverovatan prekid koji je trajao duže od pola sata zbog problema sa obručom u drugom poluvremenu.

Srpski centar je stigao do prvog tripl-dabl učinka u 2023. godini pošto je za 32 minuta u igri postigao 30 poena i upisao još po 12 skokova i asistencija, uz jednu ukradenu loptu, nijednu izgubljenu i odličnih 10 pogođenih šuteva iz 13 pokušaja.

Za tri poena je bio nepogrešiv – dva od dva, kao i sa linije slobodnih bacanja – osam od osam.

Nagetsi su od starta kontrolisali situaciju na parketu, a u jednom trenutku, u trećoj četvrtini su imali i 18 poena prednosti.

Pored Jokića, odlično je raspoložen bio Aron Gordon koji je postigao 18 poena uz sedam asistencija i šest skokova, Brus Braun je dodao 21, a Majkl Porter Junior 19, dok je Bons Hajland kao rezerva, za 19 minuta na parketu upisao 17 poena.

U poraženom sastavu se istakao Džejlen Braun sa 30 poena, dok je najbolji igrač te ekipe, Džejson Tejtum, „dogurao“ do 25 poena, iako se prilično mučio sa promašenim šutevima u prvom poluvremenu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare