HOROSKOP ZA PONEDELJAK 2. JANUAR! Rakove će njihova priroda NAVESTI da se ZALJUBE, a za jedan znak je moguć DOBITAK! 

Proverite šta vas danas čeka na polju ljubavi i zdravlja, a za one, nadamo se malobrojne, tu je i poslovni horoskop, posebno povoljan za Blizance…

OVAN 

LJUBAV: Ovo je vreme za to da napravite odlučujuće korake koji će vam obezbediti napredak u sferi . POSAO: Uspeh se nekretninama ili porodičnim/privatnim poslom. ZDRAVLJE: Solidno. 

BIK

LJUBAV: Ako već niste, sigurno ćete sresti nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Preuzećete na sebe teret dodatnih obaveza, što će ugušitii vaš urođeni entuzijazam. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BLIZANCI

LJUBAV: Loša komunikacija sa drugima. Pogotovo će vam biti teško da se mentalno usaglasite sa drugima. POSAO: Moguć je dobitak, pogotovo novčane prirode ali i drugi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Vaša emotivna priroda će vas naterati da se zaljubite čak i ako niste spremni za to. POSAO: Solidna situacija na planu posla, a posebno na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro. 

LAV 

LJUBAV: Lako ulazite u komunikaciju sa drugima i možete ostvariti više zanimljivih poznanstava. POSAO: Trebalo bi da prištedite, previše ste rasipni. ZDRAVLJE: Držite dijetu. 

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete prilike da provedete vreme sa nekim s kim se lepo slažete, al neće se razviti „hemija“. POSAO: Moguće su negativne promene u vezi posla i karijere. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti nešto značajno. Dobar start ali za dalje ćete morati da se potrudite. POSAO: Manji napredak na polju karijere, moguće uz pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i uspostavljanje bliskosti. POSAO: Problemi sa nadređenima ili loša komunikacija sa osobama od autoriteta. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 

LJUBAV: Moguće je pre svega fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada ili nekim ko vas interesuje. POSAO: Mnogo ćete raditi i imate veliku energiju za rad, što će dovesti do uspeha ali i preforsiranosti. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC 

LJUBAV: Harmonični odnosi i sreća u ovoj sferi. Prijatna poznanstva i dobra komunikacija. POSAO: Mnoge mogućnosti su na vidiku, ali nije ih lako realizovati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Možda ćete se zainteresovati za nekog ko radi za vas ili sa vama. POSAO: Doživljavate blokadu u ovoj sferi zbog čega gubite motivaciju, ali to je samo faza. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

RIBE 

LJUBAV: Treba da budete u kontaktu sa ljudima i da se ne osamljujete, i već ćete naći priliku za sebe. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Dobro. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare