LJUBAVNICA ZVEZDANA SLAVNIĆA UCENJUJE PRODUKCIJU! Anđela postavila uslov, strahuje da joj njegova žena Ana ne POMRSI KONCE!

Anđela Đuričić, rijaliti učesnica, otkrila je da bi izašla iz rijalitija ukoliko bi Zvezdanova žena ušla. Naime, ona je odgovarala na pitanja u „Igri istine“ i priznala kako se oseća u vezi toga što je Zvezdan i dalje u braku sa Anom.

– Verovatno bi mi bilo toliko neprijatno, da ja ne bih bila više u ovoj kući. Ja bih morala da izađem, ne bi mogla da podnesem da ona bude u istoj prostoriji sa mnom – iskreno je rekla Anđela. Marija Kulić je sugerisala sve vreme u toku njenog izlaganja pa je pitala da li bi zaista napustila Belu kuću ukoliko bi se Ana uselila.

– Ne znam, ali ukoliko bi se ona uselila ja ne bih u ovoj kući više bila kao stanar. Ne bih mogla da podnesem da bude tu, a to je jedina osoba kojoj sam ja nešto loše učinila. Nisam ja krivac, nisam ja sa njom bila u toj zajednici. On je taj koji je nešto osetio, ja sam provodila vreme sa njim – pokušala je da se opravda Đurićeva.

Gledaoci su ovo njeno izlaganje shvatili kao indirektnu „pretnju“ produkciji a neki od komentara bili su: “ Ucenjuje produkciju da Ana ne uđe“, „Odakle ti obraz“ , „Kako je namazana“.

Podsetimo, Zvezdan i Anđela već nekoliko nedelja intrigiraju javnost i njihov odnos se uveliko komentariše. Da li će Ana ipak ući u rijaliti i dalje je nepoznanica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare