OD MOMKA ZA PRIMER DO BRUTALNOG UBICE: Nepoznati detalji iz života Marka Miljkovića – završio faks, osvajao medalje….

MARKO Miljković, poznatiji kao „Mare Mesar“, koji je pored Veljka Belivuka jedan od vođa organizovane kriminalne krupe koja se tereti za sedam ubistava, otmice, trgovinu drogom, silovanja, nezakonito držanje i nošenje oružja, nije uvek imao ovakav nadimak.

Dečak koji je bio poznat u kraju Krnjača kao dobar i vaspitan, postao je strah i trepet u beogradskom podzemlju.

Marko Miljković je rođen 1991. godine u Beogradu i odrastao je u naselju Krnjača. Završio je fakultet smer „Menadžer sporta“ i uvek je važio za dobrog momka. Njegovi tadašnji drugari i poznanici koji su živeli u pomenutom delu grada, imali su samo reči hvale za njega, ali naglasili su da se to odnosi na period pre nego što je dobio nadimak „Mesar“.

 Niko nije mogao da nasluti da će mladić koji je držao kik-boks klub „Kumovi“ na Zrenjaninskom putu, i koji je uvek bio pobornik sporta i discipline, danas biti osumnjičen za stravične zločine koji mu se stavljaju na teret. 

Nakon svađe sa kumom, sa kojim je držao pomenuti klub, Miljković je i dalje ostao veran sportu, pa je otvorio svoj klub „Savate klub Brodarska“. Bio je dosta uspešan kao trener u pomenutim klubovima, a sportisti koji su bili članovi su osvajali medalje na raznim državnim takmičenjima.

„Marko je bio super lik dok je bio trener u klubu. Nije bio incidentan kao što je to danas. Obožavao je da klince iz kraja vadi iz problema, pogotovo one koji su imali veze sa drogom ili alkoholom. Pamtim situaciju kada je šamarao klince koji su dolazili na treninge pijani ili ‘naduvani’ jer nije voleo ljude koji nisu poštovali trening. Bio je redovan na treninzima i on je lično držao svaki trening. Klub je u to vreme imao dosta državnih šampiona u kik-boksu, a posle i u savate-u“, rekao je poznanik Marka Miljkovića.

Izvor za Mondo dodao da je Markov otac bio višestruki šampion u gađanju pokretne mete i da je pobeđivao na mnogim takmičenjima, i da je čak i trenirao i obučavao druge. Kako navodi naš sagovornik koji je želeo da ostane anoniman, otac Mareta Miljkovića ga je od malena učio da puca i vodio ga na treninge.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare