LJUBAVNA SAGA NIKOLIJE I RELJE! Pevačica otkrila recept za uspešan brak i otkrila ko je koga OSVOJIO

Ljubavna veza Nikolije Jovanović i Relje Popovića intrigira mnoge, a malo je onih koji znaju pozadinu njihove ljubavne priče. Prve varnice među njima sevnule su 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu „Alkohola litar“, koju je Nikolija snimila sa grupom „Elitni odredi“ u čijem sastavu je bio tada Relja.

Ubrzo pošto su objavili javnosti da su zajedno, otkrili su da je Nikolija u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Tada su počeli sve ređe da se oglašavaju u medijima, a jednom prilikom je Nikolija ispričala čime ju je Relja osvojio.

– On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto – „magija“, priznala je pevačica, pa poručila da se ne folira kada ima nameru da osvoji muškarca, već se uvek trudi da bude svoja.

– Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik. – dodala je Nikolija.

– Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga – rekla je ona.

Pevačica nije skrivala da je to što vole iste stvari zapravo bilo zaslužno za to što njihova ljubav uspeva.

– Isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše – iskreno je priznala Jovanovićeva.

Njihovu ljubav uvećale su dve ćerke – Rea i Hana. Iako žive u skladnoj zajednici, nikada nisu želeli da se venčaju. Ili su to možda sakrili.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare