LIVERPUL DAJE 130 MILIONA EVRA ZA NAJBOLJEG MLADOG FUDBALERA SVETA! Čelnici Benfike trljaju ruke, VELIKI RED za sjajnog Argentinca 

Portugalska Benfika poznata je kao klub koji je prethodnih godina ostvarivao sjajne transfere, a izuzetak očigledno neće biti ni predstojeći zimski prelazni rok.

Enco Fernandez, 21-godišnji argentinski fudbaler, član je Benfike. Na nedavno završenom Mundijalu u Kataru sa svojojm reprezentacijom postao je prvak sveta, a u timu je imao prilično zapaženu odluku.

Proglašen je i za najboljeg mladog fudbalera Svetskog prvenstva. Naravno, odmah je to upalilo alarme u najbogatijim klubovima sveta, a u Benfiki zadovoljno trljaju ruke.

Prvi su u red stali Mančester junajted i Real Madrid, koji su spremni da za Fernandeza izdvoje obeštećenje od 100 miliona evra. Benfika za taj novac ne želi da razgovara, s obzirom na to da Argentinac u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 120 miliona evra.

„Enco je stigao u Lisabon. Sa njim je došao i njegov agent. Videćemo u narednim danima, možda čak i satima ko zaista želi Enca u svojim redovima. Znaju cifru koju treba da spreme“, jasni su bili iz Benfike.

Ostrvski mediji su čak naveli da je Liverpul prvi favorit da angažuje ovog igrača, i da je spreman da plati čak i 130 miliona evra. Dakle, Redsi bi išli čak i preko otkupne klauzule. Dan ranije ekipa Jirgena Klopa angažovala je Holanđanina Kodija Gakpa, na meti je i engleski superstar iz Dortmunda Džud Belingejm.

Fernandez je letos stigao u Benficu za 12 miliona evra iz River Plate… Jasno je kakav potez su čelnici lisabonskog velikana napravili.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare