KO JE OVDE KRIV! ŽENA PRELAZI PEŠAČKI, ALI POČINJE BORBA ZA ŽIVOT… Auto naleće ogromnom brzinom, a ŠTA DA JE BILO DETE! (VIDEO) 

Žena prelazi ulicu na pešačkom prelazu, ali u deliću sekunde počinje njena borba za život. Automobil naleće na zebru brzinom od gotovo 100 kilometara na čas…

Ovo je situacija, koja se dogodila na Slanačkom putu, u blizini groblja Lešće. Vozač ide velikom brzinom, pritom snima telefonom svoj „poduhvat“.

Žena se, srećom, nije ukopala i potrčala je,a bahati vozač je nagazio kočnicu. Srećom, imao je ABS pa je uspeo da manevriše i izbegne udar.

Vidljivost je bila smanjena jer je ispred pešačkog prelaza autobus GSP, ali izuzetno velika brzina onemogućava bilo kakvu normalnu reakciju i kočenje. Vozaču ne pada na pamet da smanji brzinu, uprkos tome što vozi nizbrdo i što mu autobus pokriva veliki deo vidokruga.

Međutim, u istoj situaciji, na pešačkom prelazu moglo je da bude dete. Mališan bi se verovatno ukopao, a gaženje bi, vrlo verovatno, blo neminovno.

U Instagram grupi Pun gas, poznatoj po snimcima brze i nasilničke vožnje, čak se ironično pitaju „ko je kriv“? Šta vi mislite…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare