HARIS BRKIC BIO ZELENAS?!ZATO JE IZGUBIO GLAVU.

Košarkaš Partizana Haris Brkić je ubijen 12. decembra 2000.

Prema priči Bojana T., kurira vođe zemunskog klana Dušana Spasojevića, Brkića su ubili Mirko B. i Čeda Č, kada ih je zatekao kako mu kradu automobil „golf 3“ na parkingu ispred hale „Pionir“.

Međutim, bivši načelnik Odseka za krvne delikte beogradske policije Žarko Popović govoreći o ubistvu poznatog košarkaša Harisa Brkića na parkingu ispred hale „Pionir“ rekao je da je Treće odeljenje došlo do pouzdanih operativnih podataka pre svega od kolega iz RS a kasnije i od drugih izvora iz Beograda da ga je ubio Vuk Bošković iz Crne Gore.

– Haris Brkić je, prema našim operativnim saznanjima, davao velike pare pod kamatu i da bi se čovek koji je uzeo velike pare od Harisa pod kamatu oslobodio tog duga – najbolji način je da mu skineš glavu – rekao je Popović.

amp_images

Foto: StarsportHaris Brkić

Jedan izvor koji je u vreme ubistva Brkića radio u beogradskoj policiji za medije je Boškovića opisao kao kriminalca.

– Crnogorska služba nikad nije htela da izruči ljude po našim potragama, a tražili smo ih mnogo. U ovom slučaju smo imali operativna saznanja – podseća izvor, preneo je tada Kurir.

Izvor tvrdi da je reč o profi likvidaciji.

– Pored leša pronađeni su ključevi ‘golfa 3’, koji su mu ispali iz ruke. Našli smo jednu čauru, a verovatno je ispaljen hitac iz oružja sa prigušivačem. Njemu je prišao čovek i pucao mu u potiljak. U pitanju je klasična likvidacija – navodi sagovornik.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare